Deci,sa vedem...eu una, personal il ador pe Vlad Gherman
Imi place atat de mult caracterul lui [ atat in realitate cat si in serial ]. Si ai fff multe de invatat de la el, adica, saracul, este orfan. Este un baiat atat de sensibil si romantic. Ganditzi`va...cati baieti, in clasa a 12 -a ar fi cu o fata de 15 ani, din clasa a 9 -a fara sa-i faca ceva? Este chiar romantic si dragut [ partea din sezonul 2 episodul 12 nu se pune
il drogase Bogdan, ca el nu i`ar fi facut asta Ancai daca era ok ] Si ca tot venii vorba de episodul 12 din sezonul 2, Vlad este fff Sexy in rolul de Bad Boy ![]()
Cristi...e dragutz...frate arata bestial! caracterul lui din serial este exagerat. Pentru el, fetele nu inseamna decat o avenura? Pe cand Rapha, este complet opusul rolului sau, nu crede in relatiile superficiale, ceea ce este sweet ![]()
Andrei? Personajul principal, este foarte tare baiatu`...imi place cand e gelos
De fapt imi place tot timpul el este eroul serialului care a sfidat multe, si a trecut peste toate. Se potriveste perfect cu Ioana. Si este chiar un tip responsabil. El este fondatorul LaLa Band si pentru asta : Respectele Mele
Hello! Eu l-as alege pe Dima dar nu l-ai precizat. Deci cel mai simpatic ar fi Dorian cel mai sensibil Vlad iar cel mai dragut Raphael
. De ce? păiii e frumușel trebuie sa recunosc imi place vocea lui e asa mai "bengoasa" si cred ca e cel mai asaltat de fane. E un actor super bun e fermecator si cred ca rolul pe care il are il joaca foarte bine. Parerea mea. Ceau! Ceau!
BgcGeo întreabă: