Ma tem ca trebuie sa te contrazic... Sunt o fata si stiu ce e aia iubire. Dar problema e ca nu toti oamenii stiu, fie ca sunt fete sau baieti. Si lipsa de respect pentru iubire poate proveni fie din familie, de la educatia primita, fie din anturaj sau dupa prea multe dezamagiri deja incepi sa nu mai crezi tu insuti in iubire si sa ii ranesti pe altii fara sa vrei. Eu imi dau seama ca esti ranit acum insa nu baga toate fetele in aceeasi oala pentru ca nu toate sunt la fel. Si sa tii minte ceva...nu urî toti trandafirii daca te-ai intepat intr-unul singur!
Woow ciudat asta crd si eu despre baieti dk vrei sa discutam dai add:didi_printesa98
Sylviucatalin ai dreptate dar nu neaparat toate fetele sunt la fel asa am patit si eu cu o fata am fost cu ea si m-a inselat cu cel mai bun prieten al meu. iubirea nu o poti gasi aceasta o dobandesti
Te contrazic.
Dupa parerea mea baiatii sunt acei care se joaca si fetele iubesc cu adevarat,pentru ca dinstr-o relatie fetele ajung sa sufere mult mia mult decit baietii, acestea uitind repede de ce a fost
Baietii iubesc fetele, deoarece ei nu vor simti si nu vor sti niciodata cum e sa fii fata.
Ne iubiti deoarece:
emeile reprezinta un fenomen atita de complex, incit nici un psiholog nu poate descrie vreodata comportamentul unei femei, cit si motivatiile ei amoroase sau de alta natura, deoarece ele sint in stare de orice, uneori, pentru a-si atinge scopul, chiar daca motivatiile lor sint puerile, stiu foarte bine sa se comporte ca orice mari actrite, putind astfel sa induca in eroare orice barbat (normal ca depinde si de barbat);
pentru ca reprezinta tot ce exista mai frumos pe lumea asta;
- pentru risul si zimbetul lor copilaresc;
- pentru farmecul lor inegalabil;
- si pentru n motive, pe care le cunoaste orice barbat
Si, in fine, le iubiti pentru simplul fapt ca EXISTA!
Funda?:X
As vrea sa corectez intrebarea! Eram suparat cand am scris-o! Iubirea nu e o mare prostie, e ceva foarte frumos care mai devreme sau mai tarziu se va destrama! Depinde cum avem grija de ea! Si asa e cum ati zis voi nu toate fetele sunt la fel! Nici fata cre credeam ca am pierdut-o nu e asa a avut doar o stare mai proasta!"nu urî toti trandafirii daca te-ai intepat intr-unul singur!" (andreea02)
doubleb întreabă: