Da...si eu am baut/si beau coca-cola.si culmea AM SLABIT! cu greutatea celor 3 masele care mi-au picat
Nu slabeste, distruge stomacul, contine multe E-uri, distruge smaltul dintilor, are multe calorii...
Dar tu sti sa citesti? Cand cumperi un produs nu te uiti la ce contine? OMG la cate kalorii are cum sa slabeasca?
Nu slabeste categoric. Si nu Coca-Cola in sine e dusmanul ingrasarii si "nesanatatii" . Este vorba de combinatia dinamica dintre o cantitate enorma de zahar, cafeina si acid fosforic, iar acestea se gasesc in aproape toate sucurile de pe piata!
Nu slabeste dar iti strica dintii gandeste-te ca in America, e folosita pentru a sterge urmele de sange rezultate din accidentele rutiere
plus ca dauneaza si stomacului...
Dimpotriva. Si nu ma sperie atata E-urile, cat cantitatea de zahar. Calculati cate lingurite sunt in fiecar pahar, daca o lingurita are aproximativ 5 grame.
Practic toate sucurile ce le gasim in comert sunt niste siropuri de apa cu zahar, la care se adauga coloranti si arome. Inclusiv cele pe care le numim "naturale", ba chiar si majoritatea celor pentru copii.
Da... tatal meu bea doar cocacola si este f. slab, dar in acelasi timp cocacola iti v-a distruge ficatul deci te sfatuiesc si nu bei prea mult
Acidul coca-colei micsoreaza organele si de aceea crezi ca slabeste, dar ea nu slaeste ci doar face rau anumitor organe micsorandule adica distrugand membrana de la celulele ce formeaza un tesut si mai apoi un organ!
de aceea nu e bine sa bei coca-cola!
Da, slabeste deoarece este un lichid dar cum nu prea este sanatos mai bine ai consuma apa sau sucuri naturale... cel putin 2 litri pe zi. http://frumusete.ele.ro/Slabeste_cu_dieta_pe_baza_de_lichide_--a6018.html
Daca are capacitatea de'a inlatura rugina, nu inseamna ca inlatura si grasimea din corpul uman.