Ei, asa scrie in Biblie sau asa spune preotul...realitatea este ca nu ai niciun drept sa judeci pe nimeni si niciodata...fiecare cu pacatele sale si partile lui bune. Cred ca numai cine este perfect poate judeca pe ceilalti din jur, dar asa ceva nu exista oricat ne-am stradui noi. In momentul cand judeci pe cineva nu esti singur, sunt macar doua persoane, asta insemna barfa. Indemn copii sa-si iubeasca parintii, i-au nascut, le-au dat nume, au incercat atat cat au putut ei sa ii creasca si sa-i aseze la casa lor, sau daca nu pot sa-i iubeasca macar sa-i respecte.
NU...Eu mi-as judeca parintii doar daca as afla ca sunt adoptata...atat
...si nici atunci nu as avea dreptul pentru ca mi-au vrut binele...
Copii niciodata nu au dreptul sa-si judece parintii, ei sunt care ti-au dat viata au fost alaturi de tine si la bine si la rau. Cei care va iubesc si va duc grijile si ai doare cand tie nu-ti este bine sunt parintii.Nu ai judecati chiar daca suporta acest fapt, ganditiva ca maine ve-ti fi voi parinti a-ti suporta acest lucru? Anchei amintind momentul cand ei se duc si nu mai sunt .mor...atunci dar e tarziu copii regreta greselile nefericite ale vietii.pacat.
Daca parintii sunt doar biologici si l-au parasit de mic, au tot dreptul!
Daca parintii (biologici sau nu) l-au crescut, educat, invatat ce e bine si ce nu, nu prea au de ce sa-i judece. Doar in anumite situatii extreme.
Daca parintii sunt doar biologici si l-au parasit de mic, au tot dreptul!
Daca parintii (biologici sau nu) l-au crescut, educat, invatat ce e bine si ce nu, nu prea au de ce sa-i judece. Doar in anumite situatii extreme.
Mai intii defineste termenul de copil. La 60 de ani, pentru parintii tai tot copilul lor esti. Diferenta dintre "copilul minor si cel major", este ca minorul nu poate sa fie obictiv, in timpm ce "copilul" major, este suficient de copt ca sa nu mai fie subiectiv in "judecata" despre care vorbesti.
BRO filozofu
anonim_4396 întreabă:
Florincrap întreabă:
FastAndFurious întreabă: