Nu e perfectiune ci doar prea mult televizor respectiv calculator. adica privesti prea mult la ele, sfatul meu e sa incerci sa te dai jos din pat si sa incerci sa te plimbi, sa te gandesti la ce vrei tu, sa-ti suni niste prieteni dupa ceva timp de cand ai iesit la plimbare si o sa treci peste asta. Din punctul meu de vedere nu stiu cum e sa fii femeie :/ adica cum va ingrasati voi ca eu mananc ca un spart si mai mult de 90kg nu sar :/ revenind la problema ta, nu trebuie sa ramai infometata sa ti se auda burta... daca vrei sa faci ceva asculta si niste muzica motivanta gen, i can do it! sau scrii si tu pe Youtube. In fine Inca ceva, nu-ti mai face planuri dinainte ca mereu se vor ruina
fa-ti o SCHITA inainte si completeaz-o pe parcurs ca sa ai succes si sa fii cineva
Multumesc anticipat in caz ca iau funda.
E foarte bine ca îți place sa fii bine organizata. De fapt, acest lucru este bine atât timp cât ești flexibila și rezonabila. Dar toate sa se faca in mod cuvincios si in ordine.Nu tot timpul poți respecta un anumit program pentru ca pot apărea situații neprevăzute. Dar încearcă prima data o zi, apoi, după cei ai reușit, mai adaugi una și tot asa.Dar fa totul în mod echilibrat și sa ai așteptări realiste, pentru ca altfel vei fi dezamăgită și te descurajezi și nu vei vrea sa mai faci.
Pai i.ao treptat.nu te vei obișnui ușor mai ales daca astăzi mănânci mult fel și fel de bunătăți iar de mâine mori de stomac că ți.e foame. ia-o treptat.să zicem mănânci de dimineață sau la ce ora te scoli tu ce vrei tu și în ce cantitate vrei până seara numai mănânci nimic decât orice fructe sau legume vrei fara dulciuri și sucuri.așa am slăbit 9 kg
Sunt in aceiasi situatie, iti vand un pont, nu mai incerca sa iti faci program pentru a doua zi deoarece mereu va interveni ceva!
Incearca sa iti faci programul pe parcursul zilei in functie de timpul pe care il ai si impuneti de dimineata obiectivele pentru ziua respectiva apoi restul activitatilor.