| FaraNumePls a întrebat:

Cred ca am o problema, sunt în clasa a 8-a și sunt oarecum stresat. Dar nu de faptul că dai examenul (sunt sigur că îl voi trece cu nota maxima de oarece tot mă pregătesc de ceva timp). Îmi e teama de colegi, dar și de viitorii. Eu sunt nesimnificativ... Nu mai abaga nimeni in seamă. Trebuie să facă o chestie tâmpită ca sa mai vorbească cineva cu mine. Sincer chiar sunt trist. N-am incredere in mine. Poate pentru că sunt rr-it. Incerc sa cred că pot fi popular dar când sunt în față cu obstacolul nu pot. Întrebarea e "Cum sa caoat curaj? Cum sa devin popular? " Chiar daca poate o să ziceți că nu contează popularitatea, eu consider că, contează! În zilele noastre daca nu ești macar putin popular ești luat în râs. Dau funda happy

4 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Si daca a fi prost, dar apreciat merita sa fii popular? Sa te vad ce faci dupa ce termini liceul si cati dintre 'prietenii' tai o sa mai fie interesati de tine.Si cum ma rog vrei sa fii 'popular'? Clovnul clasei?

Nu faptul ca esti rarait e problema ta laughing

| FaraNumePls explică (pentru zurick):

Nu clovnul clasei, avem deja pe cineva laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Razvan0812 a răspuns:

Pai,prietenas,poti fi popular prin felul tau de a fi, nu prin cine stie ce acte de eroism sau cine stie ce, daca vrei pot sa iti mai spun chestii in privat despre acest subiect happy daca nu te deranjeaza, deoarece am trecut si eu prin momente ca ale tale.