De ce Pro? Basescu ne-a adus tara intr-un hai fara de hal
. Cum se poate ca un presedinte sa isi faca vila cu piscina inauntru, in timp ce tara moare de foame, parintii pleaca in tari straine si isi lasa copiii aici, sa faca un ban, cand oamenii isi dau in cap si fac crime....etc.Atunci cand au fost inundatii,Basescu le-a spus femeilor batrane sa puna mana sa munceasca,cum si-a permis asa ceva? Atunci cand casele oamenilor au fost ingropate in zapezi,si au murit oameni, basescu a avut curajul si nesimtirea sa spuna unei lumi intregi ca au murit fiindca erau beti.
Oameni buni, cum puteti sa mai intrebati asa ceva?
Trebuie sa fim constienti ca orice ar veni in locul lui, nu va face nimic in plus, dar macar il dam jos pe chiorusul nostru. Deaia ne-a adus tara in asemenea hal ca nu a vazut decat cu un ochi
Un lucru stiu sigur si de ce votez Contra (eu as baga PRO dar am un motiv de ce nu bag).
Motivul este ca daca pleaca Basescu va fi bine pentru tara 2 luni dupa aceea vom duce mai rau decat Grecia (Grecia are 70-89% someri care la noi sunt numai 25-40% someri).
Basescu el a facut si cu fapte nu cu vorbe el a facut ca in criza din 1921.
Cine stie de criza aceea stie ce masuri trebuia luate si cum trebuie sa scapam din criza.Grecia a refuzat sa faca la fel a crescut salariile a crescut tot pana a ajuns in faliment.
Cine stie criza din 1921 si cine nu vrea sa mai avem asa o criza stie cel mai bine.
Eu nu-l plac pe Basescu dar nu vreau sa plece ca Ponta si Antonescu sa faca tara de ras (a facut UE de ras daca o sa fie ei la putere CRIZA scrie pe noi).
Contra. Il prefer pe acualul presedinte interimar, care e curat si pur ca un crin.
Https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/......_29794.mp4
a nu se intelege ca tin cu Base
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!