Buna! Eu scriu cu stiloul pentru. ca scriu mai frumos si nu mi se pateaza caietul plus ca scriu si mai repede.
Pixu pentru că e mult mai uşor cu el şi cu stilou mă chinui să-i schimb mereu cerneală... uneori îmi pătează şi caietele.
Cu pizul pentru ca scriu mai repede si mai apasat cu pixul. Si cu stiloul este imi complicat pentru ca trebuie sa-i shimb rezerva... imi pateaza si caietul, se intina. Funda? :*
Cu pixul pentru ca trebuie sa scriu repede in general, iar de aspect nu imi pasa prea tare.
Buna claudia!
eu scriam cu stiloul deoarece scriam si scriu foarte frumos.iar la scoala trebuia sa scriem cu neaparat stilourile.de anul acesta voi incepe sa scriu cu pixul.
La revedere!
Buna eu scriu cu stiloul deoarece scriu mai frumos cu el si mai repede.Numai bine.
Nu am avut niciodata rabdare sa scriu cu stiloul.Era un chin.
Mazgalesc acolo cu pixul, nu intelege nimeni ce.
Servus @claudiaamira! Recunosc eu am cochetat cu stiloul și nu am renunțat încă la el, chiar și am unul pe birou, la îndemână. Asta poate și pentru faptul că pe vremea mea se scria doar cu stiloul, iar mai târziu acest lucru ni se impunea. Totuși, în facultate recunosc, am utilizat pixul pentru că nu-mi permiteam să pierd prea multe stilouri... Ce am constatat este că pixul îți deformează scrisul, e doar o părere
O zi cu zâmbet să ai!
Am inceput sa scriu cu pixu dintra 4 ma certau profesori da nu ii luam inseam sncer numai stiu cum scriu cu stilou
da cu pixu sciu mai repede
Cu pixu` pilot frixion.E foarte bun deoarece sterge, scrie, rescrie si tot asa...
SmyleForMe întreabă: