anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce preferati sa scrieti la scoala? pix sau stilou? de ce?

14 răspunsuri:
| MaraMărr a răspuns:

Buna! Eu scriu cu stiloul pentru. ca scriu mai frumos si nu mi se pateaza caietul plus ca scriu si mai repede.happy

| Neimportant a răspuns:

Pixu pentru că e mult mai uşor cu el şi cu stilou mă chinui să-i schimb mereu cerneală... uneori îmi pătează şi caietele.

| petalouda a răspuns:

Pix, deore ce scriu mai repede, decat stiloul happy
frunda?

| Bailey a răspuns:

Cu pizul pentru ca scriu mai repede si mai apasat cu pixul. Si cu stiloul este imi complicat pentru ca trebuie sa-i shimb rezerva... imi pateaza si caietul, se intina. Funda? :*

| cupcake02 a răspuns:

Cu pixul pentru ca trebuie sa scriu repede in general, iar de aspect nu imi pasa prea tare.

| denyiuly a răspuns:

Buna claudia!
eu scriam cu stiloul deoarece scriam si scriu foarte frumos.iar la scoala trebuia sa scriem cu neaparat stilourile.de anul acesta voi incepe sa scriu cu pixul.
La revedere!

| beautifulkiss a răspuns:

Buna eu scriu cu stiloul deoarece scriu mai frumos cu el si mai repede.Numai bine.

| Libelle a răspuns:

Nu am avut niciodata rabdare sa scriu cu stiloul.Era un chin.
Mazgalesc acolo cu pixul, nu intelege nimeni ce.

| xCherri a răspuns:

Pix cu gellaughingbig grin pentru ca scrie subtire si scriu mai frumosbig grin

| 亚历山 a răspuns:

Creion sau pix cu stilou nu am mai scris din clasa a 2-a si sunt in calasa a 11-a

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @claudiaamira! Recunosc eu am cochetat cu stiloul și nu am renunțat încă la el, chiar și am unul pe birou, la îndemână. Asta poate și pentru faptul că pe vremea mea se scria doar cu stiloul, iar mai târziu acest lucru ni se impunea. Totuși, în facultate recunosc, am utilizat pixul pentru că nu-mi permiteam să pierd prea multe stilouri... Ce am constatat este că pixul îți deformează scrisul, e doar o părere
O zi cu zâmbet să ai!

| AnNa_4891 a răspuns:

Am inceput sa scriu cu pixu dintra 4 ma certau profesori da nu ii luam inseambig grin sncer numai stiu cum scriu cu stiloubig grin da cu pixu sciu mai repede

| gViNt a răspuns:

Eu scriu cu stiloul acasa si cu pixul la scoala.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Cu pixu` pilot frixion.E foarte bun deoarece sterge, scrie, rescrie si tot asa...

Întrebări similare