| Adinutza_Adi_1996 a întrebat:

Cu se sa ma imbrac in prima zi de scoala?
Dau funda la ceea ce apreciez mai mult.

Răspuns Câştigător
| oceanfreshair a răspuns:

Buna! Pai daca ai uniforma ai putea sa te imbraci cu ea si sa o asortezi cu o bratara frummy...ori daca nu,niste jeansi,un tricou mai casual,tenisi,si un sacou la care ii intorci manecile si accesorizezi cu un lantisor nici prea mic,dar nici prea mare si o bratara finuta happy ori daca nu ai putea sa iei o pereche de jeansi, o camasa, o vesta din aia neagra simpla sau de blugi ( nu conteaza) si niste opincute. Daca vrei o rochita ai putea incerca ceva cat mai simplu, cu opincute, un sacou si o curea micuta pe mijloc happy Cat despre parthinking hmm...ai putea incerca ori sa ti-l lasi pe spate, ori sa ti-l impletesti sau pur si simplu faci un coc la spate.Ca machiaj nu prea ti-as recomanda decat putin rimel si un gloss happy atat :* Sper ca ti-am fost de ajutor happy Pa-pa happy

2 răspunsuri:
| Ellly23 a răspuns:

Buna.
Ai putea sa-ti iei niste jeansi, o camsa si niste tenisi sau balerini happy. Ar merge si un colier mai lungut si cateva bratari.
Cred ca e o tinuta chiar buna pentru scoala :*

| findaway99 a răspuns:

Eu ti-as recomanda o pereche de pantaloni, o camasa alba ( s-o bagi in pantaloni ) si balerini!

Întrebări similare