L-am tinut mai pe la ora 6 jumateseara.Vai cate sau intamplat.
Introducere:Toti colegii au fost foarte incantati.Deoarece eram doar 11 in clasa am mers putin afara.Doi baieti au mers sa cumpere pineata(asa au spus dar era doar un balon urias cu vreo 4 5 caramele )Apoi alti doi baieti au adus un caine in clasa.Catelusul si-a petrecum banchetul cu noi.
Cuprinsupa ce toti am fost prezenti, parintii cu dna invatatoare au mers in alta clasa. Iar noi acolo fiind singuri am compus un cantec:
Suntem clasa 4 D
Si ne plac petrecerile
Noi la scoala ne prostim
Jucam carti pana murim
Romana nu ne cam place
La mate avem ce FACE
Istoria ne enerveaza
Iar engleza e cam varza.
Am adus si balonul si toti neam inghesuit sal spargem, dar niciunul nu a reusit l-au lasat pe masa iar cainele a mers langa el si la spart. Dar el ne-a mancat si toate bonboanele. Dupa ce am mancat platourile a dansat pe cateva muzici care printre ele era Lady gaga - poker face.
Am mers apoi prin parc, fiind noapte ne-am jucat ascunsa(cu tot cu parintii)Un colegde al meu a merg la un castel mai micut din parc si s-a blocat in turn vai cat ne-am mai ras.Am mers inapoi in clasa.Am dansat dansul pinguinului iar dupa ce neam obosit mult tot am dansat dar hopa! Toti au gresit pasii si toti am cazut.Saracu caine ce la mai durut(am cazut peste el).
Incheiere:In sfarsit a venit tortul.Fiindca eu ma`m asezat prima la masa am primit prima felie de tort.Cand dna invatatoare s-a intors sa taie alta felie deja cainele era cu tortu`n gura si fugise pe hol.Vai cat m`am enervat pe cainele ala. A trebuit sa imi impart feliuca mea de tort cu toti.
Minunat. Mie imi plac petrecerile la nebunie.As putea fi gasita lesinata dansand pe un cub pe melodiile lui Usher
Eu am stat de vorba cu profii.Venisera cu familile si copii(normal ca doar era vorba de mancare gratis) si mi-a facut placere sa-i cunosc
A fost super.Am facut in Galati la un local nou numit Dymond. Ne-am distrat cu tot cu profesorii, am si plans unii pentru ca ne-am luat si adio dar asta e viata merge inainte . Banchetul a fost una din cele mai frumoase momente din viata mea, e o experienta unica.
:X a fost frumos, l-am facut intr-un club. in rest am mancat, am dansat chestii din astea
nu a fost ceva iesit din comun