Buna!
Luni (ieri), am auns exact cand se sunase, si m-am trantit in banca (,)ca dupa o luunga calatorie. Apoi am avut 2 ore cu acelasi profesor, si am terminat de scris pe la jumatatea orelor, asa ca vreo ora am stat de vorba cu fetele
, apoi in pauze am fost pe teren la soare, ne-am pus pe jos si am ascultat muzica toti![]()
Azi fu mai naspa, ca se taiau lemne si era zgomot.In plus nu am avut deloc chef de scris si numai aia am facut:p
In general bine, am inceput cu dreptul oricum semestrul:d
Mmm...destul de bine. la ora de civica am discutat despre cariera, iar profa ne-a intrebat pe fiecare in parte ce vor sa devina si care e modelul lor in viata. au fost multe rasp gen "artist. pictor. disainer vestimentar...
"
la matematica ne-a ascultat mai din toata teoria de pe sem 1...si a zis ca ne face medie dintre o nota de la test si un 3...de la ascultat![]()
a ascultat toata clasa...si doar 3 copii nu au primit 3(printre care si eu
...nu ca as sti prea multe, dar m-a ascultat din lectia de zi)
si in rest a fost OK, nu prea multa materie, mai mult vorbaiala
la franceza am vb despre sf valentin, felicitari alea alea
in concluzie a fost chiar bine
Eh, eu m-am distrat mult! Luni, am avut 2 ore de mate una dupa alta si a fost naspha.ca ne-a scos la tabla, dupa romana unde decat am vb si am ras
si dupa muzica, unde decat am vb![]()
iar marti, la romana am citit decat si am ras...si in rest la toate orele am ras
A fost misto
woody_9489 întreabă:
Andre9 întreabă: