Initial eram putin emotionat pentru ca nu stiam pe nimeni. Si prin asta vreau sa spun NIMENI *nici macar pe cei de la clasele paralele*.
Totusi a fost o ocazie buna pentru a-mi face o "reputatie" de la 0.
Am ajuns la scoala ceva mai tarziu pentru ca nu ma interesa discursul directorului.
Dirigintii claselor de a 9-a au urcat pe un fel de scena *sau pe ceva amenajat nu imi mai amintesc* si au spus clasa si numele copiilor din clasa lor. De ex vine diriginta si spune "Clasa 9A" iar elevii care stiu ca sunt acolo se duc la ea.
Asa am facut si noi. Diriginta ne-a spus sa ne ducem in clasa si s-o asteptam acolo. A durat ceva pana sa se intoarca dar am avut timp sa vorbim... in prima zi am vorbit cu vreo 2 colegi si mi-am ales un coleg de banca.
Diriginta a facut prezenta, a citit regulamentul si ne-a dat manuale pentru urmatoarele zile +orarul. Dupa am venit la scoala normal si dupa cateva saptamani ne-am obisnuit cu noii colegi, ne-am facut prieteni si hateri etc.
Daca ai un coleg din generala cu tine atunci e cu atat mai bine.
Am intalnit-o cu o expiratie de multumire si confort. Nu ma prea impacam cu niste baieti de la gimnaziu si m-am bucurat ca nu i-am vazut la liceu. Anii de liceu - anii mei cei mai buni...si cu drag m-as intoarce.
Ady9658 întreabă: