Cel mai fericit ma simt in pat, alaturi de persoana iubita, cuibarindu-ne pentru a dormi.
Buna![]()
Pai faptul ca inca traiesc cu toate ca am trecut pe langa " cumatra cu coasa"
ca sunt inca in viata in ciuda tuturor obstacolelor, ca am familia langa mine la bine si la greu, ca fiica mea iubeste si este iubita, ca a intrat la facultate, fiul ca este alaturi de mine mereu am ce mi-am dorit, un sot iubitor si 2 copilasi minunati, mama ca e langa mine cand intampin probleme, astea ma fac pe mine multumita si fericita
ce as putea sa mai cer? decat sa ma vad bunicuta![]()
Paste fericit alaturi de cei dragi
Ce frumos... multumesc la fel.
Când George R.R. Martin va publica ultimele cărţi din seria A Song of Ice and Fire, voi fi într-un extaz intens.
Din punctul meu de vedere orice lucru te poate face fericit daca stii cum sa il privesti si sti sa il intelegi in splendoarea lui. O sa iti arat asta prin cateva ''tipuri'' de fericire:
Poti fi fericita dimineata, te trezesti iti faci o cafea/capuccino si stai si te uiti la desene animate-asta e o fericire copilareasca, niste momente care te fac sa te simti inofensiva si rasfatata. :*
Poti sta in pat ascultand muzica si gandindu-te la anumite lucruri/mirosuri/momente din copilaria ta care te fac sa zambesti fara sa vrei-asta e o ''fericire'' sufleteasca, o usurare
Poti sta cu persoana iubita/draga si sa vorbiti despre locurile in care ati fost sau daca nu exista astfel de persoane te poti gandi la locuri frumoase vizitate de tine.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Doar lucrurile acestea mi-au venit in cap! Funda? :X
Pai poti sa iti petreci timpul alaturi de prieteni sau cu familie intr-o excursie sau sa faceti ceva placut si amuzant....Eu asa ma simt fericta... Sper ca te-am ajutat! :*
dragunsocial întreabă:
Aimee_7045 întreabă: