| SpuFF a întrebat:

Cum am zis am primit un tel cu touch-screen (asa se scrie cred?) si mi-e frica sa nu se zgarie ecranu daca il bag in buzunar la blugii. n-am husa deocamdata si pana imi iau e vreun pericol sa se zgarie?

Răspuns Câştigător
| Pιxxιε a răspuns:

Atata timp cat ai folia de protectie stai linistit...si eu am un telefon touch-screem.si nu am nici o problema. dar ezita sa il tii la indemana in jurul apei.mizeriei.cimentului.pentru ca daca il scapi i se strica touch-ul.am o prietena care a trecut prin astatongueSper ca te-am ajutat!

7 răspunsuri:
| moniii a răspuns:

Sincer big grin nopetongue si daca se zgarie thinking eventual daca`l dai de asfaltlaughing)
stai lin no sa se intample nimicahappy nu-l afecteaza
baftahappy

| Ramona4you a răspuns:

Nu se zgarie daca in buzunar nu mei ai chei sau alte obiecte ascutite si trebuie sa-ti iei o husa fundabig grinbig grin:X:X:X?

| AdeeLinee a răspuns:

Nu exista nici un pericol.:* Totusi ar fi ideal sa ai grija cum il ti sa nu-l scapi si ar mai fi un detaliu:sa nu ii iei folia protectoare. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu.:*

| Tedi_5070 a răspuns:

Nu o sa se zgariehappy
Dar cel mai bine cumpara`ti o husaa:*

| zuzu_2463 a răspuns:

Nu este nici un pericol eu am avut un xperia x8 si l-am bagat tot timpul in buzunar si n-a patit nimic doar daca il scapi se zgarie! stai linistita nu se va intampla nimic in buzunar!

| TeIubesC_3871 a răspuns:

Nu se zgariebig grin sh yoo am tel cu touch-screen si nu mi s`a zgariat pan` acum chiar daca l`am bagat in buzunar la blugi...tongue
nu trebuie sa-ti faci griji de asemea lucruri minore...laughing

| sabinuk a răspuns:

Nu e nici un pericol...si eu am telefon cu touch si il tin tota ziua in buzunar...si husa dupa parerea mea e inutilawinking