Drept o parasuta. face poze nude, in concerte zici ca este imbracata mai mult in chiloti si mai vrea si sa joace intr-un film interzis sub 18 ani, plus ca ii place de justin bieber(asa se spune), care e mai mic ca ea cu 2 ani!
Eu nu sunt potrivit sa raspund aici, pentru ca sunt fan Miley Cyrus... si pentru mine as caracterizao : canta bine, frumusetea si gandirea. La mine... Miley Cyrus este perfecta!
Nu o pot caracteriza intr-un cuvant.Are talent intr-adevar, dar din cauza faimei a ajuns sa fie foarte fitoasa.
A fost o fetita scumpa si draguta, inca mai este numai ca a luat-o pe aratura din toata punctele de vedere.
Nu -si mai asculta parintii, se imbraca...numai spun, mai nou se drogheaza, ar vrea sa joace in nu stiu ce filme...
Desi stie ca are fanii in intreaga lume care o considera un model si vor sa faca tot ce face si ea, tot continua sa faca numai prostii.
Chiar imi pare rau pentru ea, eram un mare fan pana am vazut cine e cu adevarat
sper sa-si bage mintile in cap cred ca atata celebritate si libertate i s-au urcat la cap.
Lu Miley nu-i place de Justin
. Si daca i-ar placea care ar fi problema? Nu cred ca ati auzit, dar dragostea nu tine cont de varsta.Miley nu e idolul meu, si nici preferata mea, insa nu am nimic cu ea si nu suport vorbele care se scot aiurea.Pe nedrept.
Mi se pare fals felul in care joaca in Hannah Montana, dar banueisc ca asa este si rolul cu care are succes. In rest mi se pare chiar draguta si melodiile ei la fel si nu cred toate zvonurile ca se drogheaza sau mai stiu eu ce. Presa minte mult.
Buna Miley Cyrus a ajuns intr-o stare dezagrebila.Inainte eram o mare fana, dar de cand a aparut videoclipul Can't be tamed, am cam inceput sa imi schimb parerea.Am vazut cum e videoclipul, a inceput sa imi displaca, am vazut ca si-a pus piercing, cum se imbraca aproape goala, a pozat nud deja nu mi-a mai placut de ea.Acum am aflat ca se drogeaza si deja a scazut dramatic.Este pacat, voce are, are posibilitatea sa ajunga mai mult decat este intr-o categorie demna de urmat(asa era odatata), dar acum este populara printre fetele mici care inca nu stiu multe despre ea(fara supararea pentru fanele care au raspuns)si printre oameni mai vagabonzi(fara suparare).
Chiar imi pare rau, deoarece era o fata foarte buna.
Cand va aud "era mai draguta in timpul hannah montana"
totusi are 18 ani, nu poate juca rolul fetitei de 13 ani la nesfarsit
are tatuaje si pierce. si ce daca?
multi o vad ca pe o noua britney spears, dar adevarul e ca omul din greseli invata
Am citit in ziar ca sa drogat deci e o parasuta notorie si o sa ajunga si o drogata.
ღBiiiyAnkAღ întreabă:
anonim_4396 întreabă: