Hmm...cand am implinit 14 ani mi-am facut ziua acasa. Mi-am invitat niste prieteni si ne-am distrat foarte tare. Da am avut tocuri si nu peste 7 pentru ca oricum ne-am descaltat.
Daca ai si alte intrebari legate de,, aniversarea de 14 ani,, le astept. Aa si daca va fi ziua ta curand La multi ani!
E pe 7 mai ziua mea si multumesc
La 14 ani sa porţi tocuri? Nu crezi că te grăbeşti? Ai toată viaţa înainte pentru tocuri. Poate vei avea o slujbă unde v-a trebui să porţi numia tocuri!
Nu te grăbii! Nu sunt cine ştie ce! Nu eşti neapărata femeie dacă te încalţi numai cu tocuri!
Poţi purta sandale, balerini (care sunt confortabili) şi adidaşi/tenişi/converşi.
Acum depinde şi de părinţii tăi dacă îţi permit acest lucru. Dacă ei îţi spun „da", atunci noi nu te putem ajuta cu niciun sfat.
Şi în plus... de ce întrebi de 14 ani? Atuncea îţi faci doar buletinul; abia la 18 ani poţi să te întrebi cu ce te îmbraci şi cu ce te încalţi la majoraul tău.
Eu in ianuarie am implinit 14 ani, nu nu am purtat tocuri deoarece mi-am tinut ziua acasa, dar daca tu ai posibilitatea sa porti si parintii tai te lasa peste 7 cm eu zic de ce nu? Distreaza-te vorba aia o data faci 14 ani.
De lasat ma lasa da nu vreau sa exagerez cu marimea lor
Eu nu sunt genul, deci nu am purtat.Nu este nimic special s-au batut in cuie, poti purta ce vrei.
By the way, daca porti tocuri de la 14 ani sau mai devreme vei avea probleme cu coloana si picioarele tale vor fi butucanoase . Just saying! Ai grija...