anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum conving un baiat sa-mi ia un buchet de trandafiri? sad sau macar unul...

Răspuns Câştigător
| Okkultist a răspuns:

Pai, ma pricep la baieti, adica. nea laughing.
Asa. Incearca sa-l faci sa inteleaga, bate apropouri in legautura cu trandafirii, faci asa:
Cumperi unu rosu, si zici ca era pentru mama sau nu stiu, cutarica, doamna profesoara, l-am gasit pe jos si imi plac trandafirii, sau acel cutarica nu a mai venit sa-l ia, sau am laut de acasa un trandafir ca-mi plac etc. Bati apropouri cand te intalnesti cu el: Vai, ce-mi plact trandafirii, sunt super, nu m-asi multumi nici cu 1000 de trandafiri laughing Cam asa.
In timp ce va plimbati miroase din cla ca si cum, nu ai mai vazut flori niciodata, adica sa para ca chiar iti place, nu stiu contempla-l. Trandafirul, dar nu exclude nici baiatulhee hee. Batei apropouri. Eu cred ca asta e cea mai eficienta, sau pune o amica sa-i zica, sa vb cu el, ca ce aprere ai despre,, raidenL" (am folosit numele asta) ca ea s-a certat cu tine, si ce aprere ai despre ea. (ii spune prietenului tau, sau baiatului) Cam asa. Sper ca e ok raspunsul big grinhee hee

32 răspunsuri:
| deniiissss a răspuns:

Daca nu o face din propia initiativa, care-i placerea? Adica pe bune, de ce sa-i bati tu apropouri daca el nu se simte?

| Number27 a răspuns:

Acest lucru trebuie sa vina de la el sau ii amintesti ca azi este ziua indragostitilor sau ziua voastra la nu stiu cati ani de cand v-ati cunoscut.

Întrebări similare