| CatGirl a întrebat:

Cum este clasa a 7-a?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
28 răspunsuri:
| asya a răspuns:

Clasa a 7-a mi s-a parut cea mai usoara! Am avut si o medie mare...intr-adevar daca nu inveti ti se v-a parea grea...asa ca pune burta pe carte... daca nu ai burtica abdomenul!

| maryana5 a răspuns:

Frumoaasaaa love struck
eu a trebuit sa dau tezele unice si nu prea m-am bucurat de ea ff. mult worried a trebuit sa tocesc straight face
totusi pe la sfarsitul anului incep toti sa chiuleasca in masa big grin
si tocilarii incep sa chiuleasca rolling on the floor off doamne ce vremuri day dreaming
p. s. eu trec a 8-a worried nail biting
xoxo, mary I don't want to see

| Letytzy@ a răspuns:

Clasa a 7-a este foarte usoara...

| MissD a răspuns:

Greu, mie mi s-a parut cea mai grea.

| Cryssy a răspuns:

Este frumoasa...Bine, in orice clasa este greu..trebuie doar sa inveti happy

| Angel of darkness a răspuns:

Usoara! Toata lumea spune ca ii grea, Dar nu ii adevarat big grin

| Deny_8368 a răspuns:

Eu acum trec pe a8a... ii frumos in clasa a7a...chiar daca ii mai greu la romana cu gramatica. dar daca inveti nu ai dc sa ati faci giji... sper sa ati placa ...succes

| Anca_6939 a răspuns:

Trece repede. Mie nu mi s-a parut foarte grea insa am avut media mai mica decat in clasele a5a si a6a

| Emeraude a răspuns:

Feel it on your skin and then tell us.winking

| Encore a răspuns:

Nu mai stiu am terminat o de vreo 7 ani cred laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte frumoasa plina de prieteni love strucklove strucklove struck

dar vai m-a inebunit cu invatatul laughing

oricum sunt sfura k te vei descurcawinking am incredere in tine happy

mult succes kiss

| yuli10 a răspuns:

Mai grea decat a6a.

| sTeFaN. a răspuns:

Si eu intrec intr-a 7 big grin cred ca o sa ma astepte ceva greu

Răspuns utilizator avertizat
| gabitzu_8696 a răspuns:

Mda si eu trec in a7a si sunt f curioasa cum va fihee hee

| DeeDee_1261 a răspuns:

Pai sa speram k e usoara...Eu anul asta toth in cl 7-a merg... Dar din cate am auzith e usoara.happy

| -=AleCS=- a răspuns:

Poi, plictisitoare, nimic nou happy noi materii dar in rest e OK... aaa si daca tin eu bine minte voi fi teze sau cv de genu asta thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei buna.nu.ti fake griji pentru cls a 7a e la fel ca cele lalte numai ca vei avea 1-2 materii in plus fizica kimia sau depinde acum insa scoala trebuie s o vezi keva d genu: wowow super de abia ast ziua d maine s ma gasesc cu prt mele s invatam impreunalove struck nu trebuie s te stresezi

| neeelaaah a răspuns:

Si eu trec in cl a 7 a si nu stiu cu o sa fie dar toti spun kai cel mai fain in cla a 7 chiuluri, baieti ale ale laughinglaughing

| robby_9284 a răspuns:

Si eu trec a7-a..nici eu nu stiu la ce sa ma astept happy

| SweethearT a răspuns:

Hmm.pai si usoara si grea, si eu trec acum intr-a 8a. Mie mi s-a parut suuper :X si m-am distrat foarte bine mai ales cu colegii, am facut multe prostii. Dar si profii la randul lor au ras cu noi.Asa ca nu-ti face griji o treci si pe asta, asa cum am facut-o si noilaughingSucces.

| cioko19 a răspuns:

E..destul de usoara :p.

| kitty10 a răspuns:

Buna! tocmai am terminat clasa a7a si acum trec in a8a. Ce pot sa spun...este fain daca inveti si ai colegi de treaba. Dupa parerea mea ar trebui sa acorzi mare importanta clasei a7a.Admiterea la liceu mereu se schimba si nu stii ce te asteapta.Bafta!

| simovacariu a răspuns:

Tu o faci sa fie cum vrei tu:usoare, grea, plictisitoare, interesanta.
E alegerea ta.
Succes!

| BlueDreams a răspuns:

Si eu am nevoie sa stiubig grinbig grinbig grinbig grin

| broscutsaaa a răspuns:

Mie mi s`a parut cea mai grea.
Pt ca nu am invatat. Deloc. Nici nu stiu cum am trecut`o avand in vedere ca mi-a iesit media peste 8. 50 big grin

Si eu am dat tezele nationale [ acum sunt a 8a ]. si la romana am avut note destul de bune. Nu mi s`a parut gramatica grea, decat ca o sa ti se adauge inca 5 feluri de pronume. numerale etchee hee

Mie mi s`a parut cea mai grea.
Pt ca nu am invatat. Deloc. Nici nu stiu cum am trecut`o avand in vedere ca mi-a iesit media peste 8. 50 big grin

Si eu am dat tezele nationale [ acum sunt a 8a ]. si la romana am avut note destul de bune. Nu mi s`a parut gramatica grea, decat ca o sa ti se adauge inca 5 feluri de pronume. numerale etchee hee

Dar daca inveti sau esti atenta in clasa, nu ai de ce sa-ti faci griji. happy

| broscutsaaa a răspuns:

Scuze de dublul paragraf.
E din cauza netului blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...grea...usoara...trebuie doar sa inveti si totul va fi ok. daca vrei sa-mi zici vceva scrie=mi pe adresssa:annabellatudor@yahoo.com

Întrebări similare