Hai ca poti, si eu am emotii inainte de ceva important. De exemplu sfarsitul anului, premierea...cand ma trezesc vineri dimineata, fara sa apuc sa ma gandesc la premiere deja simt cum imi vajaie stomacu . N-ai ce sa faci, asta e...sa ne bucuram ca nu suntem nesimtiti si mai avem si noi emotii, nu?
Mult succes la examen! Sa fii atenta la exercitii...sa nu te grabesti, nu lasa emotiile sa te domine!
O singura data am patit si eu ca tine.Eu am luar un calmant ca nu am putut sa ma linistes singura, dupa o mica peridoada si-a facut efect calmantul si eram ca noua.La mine a fost bun acum sper sa te ajute si pe tine la examen.Nu mai tin minte cum se numea calmantul dar daca vrei sa-ti iei du-te la farmacie si spune`i ca ai examen esti prea agitata, ai prea multe emotii si vrei un calmant ca se te linistesti putin si sa poti da examenul cu calm.Mult succes la examen :*
Incearca sa-ti stapanesti emotiile. candestete ce totul o sa fie bine si respira adanc. gandeste-te ca este un simplu test la mate pe care ai sa iei nata mare
Corect! Gandeste-te ca totul o sa fie bine, adica fi optimista, te uiti in foaia si sa te gandesti numai la exercitii! Succes! Sper sa iei 10!
anonim_4396 întreabă: