| sokeging a întrebat:

Cum functioneaza treaba asta cu relatiile, daca iti place de ofata te duci langa ea si ii spui pur si simplu sau? Sincer sunt patit si ultima data cand am avut curajul asta am regretat ca am facut-o, am indurat destule,insa nu vreau sa traiesc in trecut, pur si simplu, nu prea pot sa spun te iubesc la orice fata pe care o vad caci, logic, nu le pot iubi pe toate. Dar nu stiu cum naiba nu am gasit fata potrivita sau nu-mi dau seama daca e potrivita pentru mine. Habar n-am, m-ar ajuta mai mult daca as gasi o fata care sa ma placa asa cum sunt, bland blajin, nu sunt un macho sau un mascul alpha..deci nu cred ca as prezenta un interes pentru o fata nici financiar, cam tot jalnic stau.Si oare care ar fi pasii sa intri in inima unei fete?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nevoie de un corp de atlet-fotomodel nici sa detii actiuni bancare sau sa fii vreun "avut" pentru a cuceri o fata adevarata! happy
Pt a cuceri o fata ai nevoie de CARACTER!,personalitate...a stii cum sa-i vorbesti,a fi un "gentelman" happy, a te comporta frumos, decent, a stii sa o faci sa zambeasca, a stii sa o faci sa se simpta speciala...
Nu ai nevoie de bani, ai nevoie de "un suflet blajin"...ai nevoie sa fii tu!(dar adauga constant imbunatatiri si Fii curajos!)

| Rektsona a răspuns:

Sa fii tu insuti de aici curge totul, daca e vorba de faza cu banii inseamna ca e materialista si n-ai ce discuta cu ea