| Simona_3986 a întrebat:

Cum ii pot demostra iubitului meu ca il iubesc?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Prin limbajul trupului, prin gesturi si nu numai. Acordai mai multa atentie, zambeste-i, fa-l sa rada, fa-i complimente, sopteste-i vorbe dulci la ureche, trateaza-l diferit fata de toti ceilalti, asculta-l, atunci cand iti vorbeste, fii mai tandra, mai afectuoasa, s. a. m. d.
Numai bine!

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@Gabriela, multumesc pentru apreciere! Succes! Numai bine!

| Hmmmm a răspuns:

Asa au devenit pipitele superficiale.
cum sa ajungi, cica un adolescent inteligent, care parca ar trebui sa aiba creier, pe care sa il si foloseasca, sa intrebi pe un site public, de la niste oameni total necunoscuti asa ceva? cum?
acum sincer mai copilasi. voi ganditi? daca nu sunteti destul de maturi sa ganditi de ce mama mea aveti nevoie de iubiti? numai pentru ca si ceilalti au?
deja imi e mi-e rusine de generatiile care urmeaza dupa mine.de ce nu ganditi putin?

| ILoveRockelle75 a răspuns:

Sex smug

| Chriss15 a răspuns:

Iubirea nu se spune in cuvinte ci se simtewinking si niciodata sa nu incerci sa. i spui prin sms sau mess ci cel mai bine ii zici in fatawinking

| Ra_9139 a răspuns:

Tu trebuie sa stii raspunsul la intrebarea asta. Daca ne intrebi pe noi chiar il iubesti? happy glumesc. Dar adevarul e ca doar tu trebuie sa cunosti raspunsul asta