anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ii zici unei fete ca iti place de ea?

Răspuns Câştigător
| deiutza_9183 a răspuns:

Offf mare lucru cand va vad baietilor
daca nu ai tupeu fata in fata zi pe mess sau prin smstongue
prima data o intrebi daca are preten si daca nu are ii zici ca iti place de ea si daca vrea sa fiti impreuna
cei asa mare lucrubig grin
bafta:*

20 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

O inviti la un suc si ii spui pur si simplu...

| Antrax a răspuns:

Te duci la ea te uitzi in ochii ei poate o iei si de mana si ii spui

| sorin a răspuns:

Pe fata, ii zici si gata.happy

| ioanna a răspuns:

Da, cam asa cum zice Sensei.BRO. Glumind, parca treci mai usor peste acest moment, si daca te refuza poti lua toata intamplarea asta ca pe o gluma, fara sa te fi complicat prea mult. Dar aici depinde si de firea omului. Daca esti o persoana serioasa nu prea ar da bine schimbarea asta brusca de atitudine. Pana la urma faci cum simti, sau lasi timpul sa va mai apropie, sa ai mai multa incredere...

| BlackRose a răspuns:

Depinde... Ii poti spune direct. Dar daca ii spui direct este posibil ca ei sa nu ii convina si sa creada ca esti insistent.

Poti sa ii dai de banuit ca iti place de ea, ii faci complimente.

Daca sunteti prieteni foarte buni ii poti spune pe ocolite prima data ca iti place de ea, iar a doua oara direct.

Oricum succeswinking

| lili_1880 a răspuns:

"stii, pe principul acum ori niciodata. mie imi cam place de tine. acum, poti sa spui si tu ceva pana nu ma simt mai penibil de'atat?" :d

| Wisdom a răspuns:

Baiatul catre fata : " Imi place de tine."

Simplu nu? tongue

| yahoo a răspuns:

Pai bine...si daca are prieten?

| yahoo a răspuns:

Bun...si daca ea are prieten? Vedeti voi... unele fete, care au prieten si vede ca te dai la ele, isi fac o parere nu tocmai buna despre tine...si atunci ce faci?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti arati fasolea sau circularul la ea pina se prinde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetele apreciaza daca esti direct si nu umbli cu dulcegarii ieftine. Deci spui simplu:
- Fata ce mistoaca esti, mor de cite ori te vad, da sa moara si vecinii mei daca nu iesi cu mine la o prajiturica big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O inviti in oras si apoi la o terasa ce va ii zici imi place de tine vrei sa fim impreuna asta gandesc eu deci asta e cu fetele...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mah sti carei problema toti ziceti cai simplu nu cointeaza asta conteaza daca zice nu mie de asta imi este frica poate ai imi vb cu fata asta si este aroganta cu tien vb cu tine in sictir tu ce faci acum te duci la ia si zici DRaga "cutareasca" esti frumoasa imi place forte mult vrei sa fii prietena meah? sau vrei sa fiim prieten si ea ce cred eu ca o sa faca? o sa-mi rad in fata straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suka

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii spui direct.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te vreau

| vasi22 a răspuns:

BAA baieti nu e chiar asa usor te duci ii zici poate sa te refuze sau sa rada.
Dar fa-ti o speranta si du-te si spune-i

| xSweedy a răspuns:

Baiatul catre fata "fa vrei sa te bulesc"mare lucru laughing

| xSweedy a răspuns:

Fa vreau sa te bulesc mare lucru

| cristibfmv a răspuns:

Pentru cei care nu au ajuns la pubertate le recomand
sa spuna prin sms sau pe messsenger, si pentru cei care sunt la pubertatesa sa le spuna in fata la un suc sau la altceva de genul asta.

simplu!