| Pascu_Mihai_Alexandru_1985 a întrebat:

Cum imi fac o prietena? Am aproape 32 de ani si nici pana acum nu am putut sa imi fac o prietena, credeti-ma in fiecare zi consider ca este imposibil,.va rog fara mistocareala. Deasemenea am o problema cu greutatea.
Nu vaeti nici cea mai minuscula idee ce iad reprezinta viata mea zilnica (nu ma intrebati de ce)

11 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

De ce?
Probabil e destul de târziu, asta e, înseamnă că nicio fată nu a fost pentru tine. Nu cred nici că e o soluție să te compromiți acum și să disperi. Viața oricum așa cum a venit se și va duce. Gândește-te că alții o duc mai rău și nu au nimic, nu numai prietenă, sau alții au o scorpie sau o materialistă care le poate face viața un calvar. Problema cu greutatea e de asemenea un motiv, cred eu. În primul rând trebuie să fii tu interesat de tine și să te îngrijești dacă vrei să fie și altcineva. Problemele de genul se pot rezolva cu puțin efort. Altă problemă pe care îți recomand să o rezolvi e gramatica. Maturitatea de asemenea lipsește cu desăvârșire și cred că și ăsta e un motiv. Genul de întrebare ar trebui să fie pusă doar de adolescenți maxim, la ei se mai iartă...

| Pascu_Mihai_Alexandru_1985 explică (pentru T0T):

Nu se rezolva cu putin efort...te rog nu mai spune\asta

| Pascu_Mihai_Alexandru_1985 explică (pentru T0T):

Nu se rezolva cu putin efort...te rog nu mai spune\scrie
asta

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Speranta ta poate fi un psiholog si raftul de psihologie a unei biblioteci.

| Pascu_Mihai_Alexandru_1985 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Nu cred ca as putea asimila o cantitate atat de mare de informatii

| Kiwibibilă a răspuns:

Tu ai in primul rand un defect fizic din care izvoraste lipsa stimei de sine. Si ea la randul ei fructifica teama ca nimeni nu te-ar placea odata ce nici tu nu te placi. Deci rezolva-ti problemele fizice, slabeste, si apoi mai baga-te in seama cu femei pe Facebook de exemplu.
Daca tot nu reusesti fa-te calugar.

| Pascu_Mihai_Alexandru_1985 explică (pentru Kiwibibilă):

Sa-mi rezolv problema fizica? cred ca glumesti! Nueste chiar atat de usor(near impossible)

| Pascu_Mihai_Alexandru_1985 explică (pentru Kiwibibilă):

Sa-mi rezolv problema fizica? cred ca glumesti! Nueste chiar atat de usor(near impossible). Si calugar nu doresc sa ma fac

| DreamyAndBold a răspuns:

De cat timp consideri ca e imposibil? Asta te incetineste mult.
Cati apropiati ai si cum e relatia cu ei? E foarte important.
Cand ai discutat ultima data cu o fata si cum a fost?
Ideea e ca nu e foarte usor. Trebuie sa ai niste calitati remarcabile si sa fii increzator in ce ai. Cand spui ca ai o problema cu greutatea, cat de mare e acea problema?

| Pascu_Mihai_Alexandru_1985 explică (pentru DreamyAndBold):

Greutatea mea ar trebui safie de cel 80 90 kg maxim si eu am 120kg.
De ani de zile nu stiu de cand tot spun vorba asta prosteasca.

| sofisis a răspuns (pentru Pascu_Mihai_Alexandru_1985):

Crezi ca e imposibil sa dai 20-30 kg jos? Ha-ha-ha. Le dai in maaaxim un an super usor. Spune-le asta celor care au de dat 100-200 kg.