Sall.eu zic sa o rogi in fiecare zi.s-o bati la cap mereu...ca asa o sa obtii ce vrei.la mine merge
Daca nu ai mai avut animale pana acum, nu ar fi indicat sa incepi brusc cu o responsabilitate asa mare De exemplu le poti da impresia ca te-ai resemnat cu faptul ca nu-ti vor lua unul, ca ai acceptat situatia si astfel vei creste in ochi lor, dar ii intrebi daca poti avea macar un hamster. Evident o sa trebuiasca sa ai grija de el ca si cum ar fi cel mai important lucru pe care-l detii, si iti alegi un hamster mai batran asa
care sa...moara repede iar tu va trebui sa joci rolul stapanului indurerat. Acum intra in planul tau un nou complice si anume o ruda apropiata cam de-o varsta cu tine, care sa observe ca de cand s-a dus hamsterul nu mai esti la fel si sa le spuna parintilor ca un catel ar fi lucrul care te va face sa uiti de raposatul tau animal.
Si eu am avut aceeasi situatie ca si tine, numai ca eu imi doream foarte mult o pisica, si intr-o zi eram cu niste prietene pe faleza superioara( cea inferioara era inundata) si apoi am coborat sa vedem cum este jos si am gasit un pisoi. Mi-a fost asa mila de el incat l-am luat cu mine
si cand am ajuns acasa
am inceput sa plang in fata usii cu pisica-n brate si mama a zis" Off, bine o tinem doar pana ii gasesti un stapan..." Acum pisica sta la mine de 7 luni
Asa ar trebui sa incerci si tu, mai ales ca este iarna:->, daca gasesti un catelus pe strada, adu-l acasa si le spui parintilor ca vrei doar sa-i dai putina mancare, apoi aplici moaca de doua puncte o trei si le spui ca vei avea grija de el, ca o sa-ti faci temele, ca o sa iei note mai bune la scoala si tot asa.
Sper ca o sa te ajute una din cele doua idei Succes!
Daca stai la casa este mai usor dar la bloc.Trb sa aduci note bune de la scoala adica sa inveti bine si sa fi mai responsabila sa o ajuti pe mama ta...Succes!
Pai,mai intai dovedeste-le ca esti o pesoana responsabila, apoi ii convingi ca un catel luat de la un adapost de animale iti va iubi neconditionat familia.In unele adaposturi de animale, in zilele noatre, unii catei daca nu sunt luatii in maxim 15 zile de la adapost sunt dati in cuptoarele de incinerare. Spune-le lucrurile astea parintilor si sigur ii vei convinge!
Pai ii duci catelusul in brate si te prefaci ca ai treaba si ii spui sa il tina dupa aia o intrebi si daca spune nu ii arati ochisorii catelusului si ca o sa ai grija tu de el.La mine a mers.Bafta!
Paii... si eu sunt in proces de convingere a parintilor mei pentru un hamster dar eu le-am spus ca voi invata bine voi fi responsabil si o sa am mare grija de animalut - sigur vei reusi BAFTA
Ei bine faza cu rugatu si cu promisu ca o sa fiu mai responsabila la mine nu a mers m'au refuzat de cand ma stiu si nici nu au vrut sa auda de caine in apartament...asa ca am strans banuti si mi-am cumparat catelusul mult visat:X l'am adus aksa...am avut un micut scandal
dar intr'un sfarsit l'au acceptat:X:X:X in prezent catelusa are 2 ani si este foarte iubita de parintii mei.eu iti recomand aceasta metoda dar nu te asigur ca o sa mearga.depinde de caracterul parintilor tai
sper ca te'am ajutat:*:*:*
Trebuie sa fii responsabil sa le arati ca poti sa intretii un caine si sa nu fii nepasator, de ex s-a nu ii zici "iami un caine, daca nu urlu".
Depinde si de parinti... daca ei nu vor sa iti ia absolut DELOC nu prea ai cum sa ii convingi...ar fi mai usor sa te muti la casa
Pentru inceput, dovedeste-le ca esti o persoana responsabila, apoi le spui despre soarta cateilor din adaposturile de animale.In unele adaposturi cateii nici nu primesc de mancare sau apa, iar daca dupa 15 zile nu sunt adoptati ajung in cuptoarele de incinerare. Spune-le asta si sigur iti vor lua un catelus!
Le spui cu lacrimi in ochi ca daca iti cumpara un catelus n-o sa mai vrei sa-ti cumpere nimic toata viata. Fundita
E simplu! trebuie doar sa le placa animalele daca nu n.ai ce face soro...tre sa renunti sa revenim deci cum spuneam mai sus daca le plac animalele e usor trebuie sa gasesti pe cineva care sa vanda caini mai ieftin ca sa nu iti scoata ochii dupa ca nu stiu cat ai dat pe el si mai stiu eu ce...deci succes!
Stai in patru labe si latri pana ti-l dau o sa creada ca esti nebuna te duc la psiholog apoi ii zici in secret sa te ajute fiindca te simti singura si ai nevoie de un prieten imblanit sa stii la mine a mers stau la bloc si am 3 cateluse dar una e batrana si una are 3 ani
Si eu sunt in aceeasi situatie!
1.In primul rand, nu le zice intruna, ca ii stresezi si mai tare se vor enerva si nu-ti vor lua.
2.Arata-le ca esti responsabila facand treaba fara sa te roage ei.
3.Strange si in camera ta si in urma ta ca sa vada, ca daca faci curat si dupa tine, sigur faci si dupa un animal.
4.Nu-i lingusi, dar fa-le cadouri dragute ca sa le arati ca-i iubesti.
5.Incearca sa te porti cat mai frumos ca sa nu dai de vreun necaz si sa iasa din asta o problema mare.
Sper ca te-am ajutat, dar intai incearca si dupa aceea decide raspunsul.
E extrem de usor.zau:d la mine chiar a mers...prefate ca esti obsedata de pc si ca nu te poti dezlipi de el...asa parintii tai vor fi nevoiti sa se gandeasca la ceva carte sa te scoata de la pc( tias recomanda sati downloadezi poze cu niste catei) si dupa ce vad pozele te vor lua de la pc siti vor pune in brate un catelus si apoi iti vor zice : - du-l afara! " asa mi-a mers mie. daca si mai usor este sa vorbesti cu ei si sa le explici ca singurul lucru pe care tsil doresti e un catel
Sfatul meu ar fi : cand vezi un caine pe strada [FRUMOS] spune`le : MAMII TATII uite ce scump e cutzu alaa. doamnee ce frumos ee. Sau nu`prea mai manca in timpul zileei, si uita`te la poze cu catelushi etc. sper sa iti mearga funda?
Eu nu trebuie sa le cer voie
daca vreau aduc acasa orcanimal apropae si nu imi zic nimic
Cumpărăți-l fară să știe.
Si te rogi de dânșii să-l păstrezi, și încearcă să fii cât mai responsabil/ă
BiAnCaGeoNiCo întreabă: