Buna! stai de voarba cu ei si spune-le ca vei avea grija de acel catel
si spune-le cat iti doresti, sper ca te-am ajutat!
Ohh sunt in aceeasi situatie![]()
pai.arata-le ca esti responsabila
apoi...
ia note buuuune si foooooooooarte bune
nu stiu...roaga-te in fiecare zi de ei
fa-le pe plac
fii ordonata
etc
La mine a mers altfel
la mine in fata blocului a fost abandonat un pui de teriier si arata asa de dragut incat mama si tata lau indragit primi
arata-le un caine cat de frumos se poate si daca le place de el o sa il ia
Poi.mda daca mama ta e de acord doar daca tatal tau e. lingusestete langa el si va merge eu asa miaim luat 3 caini si laptop
Eu vreau sa aflu cum pot face sa imi pot lua o pisica. Vreau raspuns la id-ul meu:gabriella. zita@yahoo.com
Zii ca te omori daca nu iti ia un catelus
sau fugi de acasa la mine a tinut am 2caini husky si 6papagali ara
noroc si tie
Aaaaaaaaaaaa nu prea stiu deoarece si prietena mea vrea un caine iar parinti nu o lasa si eu i-am spus astfel:
spune-i parintilor tai ca vrei un catelus in timp ce te prefaci ca plangi. Dupacea daca raspunsul va fi nu, trebuie sa plangi cu adevarat dupa aia iti creiezi un blog despre caini, iti toate numerele de reviste dogmagazin, dai la pet shop toate pliantele acele din ''dogmagazin'' sa-ti dea mancare de caine gratis si o pui peafara si le povestesti parintilor tot ce ai facut si ei vor discuta si iti vor lua un caine! la prietena mea a functionat! fundita? te rog
Cred ca daca l-ai convinge ca estiresponsabil: sa faci paturile sa duci gunoiul sa stergi praful si geamuri si sa fi politicos si cuminre
Hey hey!
pai uite am fost si eu in aceeasi situatie.asa am procedat: am pus un prieten sa-mi aduca un caine de la el si sa.i zica mamei ca e fara adapost si nu a lasat.o inima sa nu il tina
acum il ador...e rasfatatul familiei
Undele raspunsuri sunt date de niste imbecili si aceste respunsuri subnt niste prosti
Daca faci toate celelalte n-o sati ia nici la anu.roagai frumos din toata inima satia un catel. daca nu merge faci o "afacere",adica parintii tai sati puna o conditie care tu sa o indeplinesti cu conditia ca iti cumpara un catel,daca nici asa nu merge,iti spun alt mod:mergi pe strada cu parintii sa zicem si vezi un caine,zici ooo ce dragut e,si ii intrebi si pe ei, daca nici asa, intreabai ce trebuie sa faci ca sati ia un catel. Daca ti-am fost de ajutor fundita plz!
Pai in primul rand:
1 Spunele ca esti responsabil.
2 Fa curat in casa fara sa te lauzi, o sa observe ei
3 Ascultai pe parinti dar sa nu fii lingusitor
4 Cand ai terminat sa faci tot de pe lista vreo 1-2 saptamani arata-le
ca ii iubesti si promitele ca vei fii cuminte si ca vei avea grija de el.
Eu asa am facut cand am primit un hamster si un papagal.Merge!
Daca parintii tainu vor sa-ti cumpere atunci mai bine l-a-s-o-b-a-l-t-a.Stiu asta pentru ca si eu i-am batut la cap ca vreau unu mic mic mc, insa mi-au luat un dulau.
Aaa.cel mai usor.in primul rand faci curat sa fii copil model.sh dupa incepi sa plangi. daca nu tine le spui ca vrei si daca nu-ti ia iar incepi sa plangi
Draga sau dragul meu, e foarte simplu:spui ca tu vei avea grija de el, ca nu ii vei lasa pe ei sa stranga dupa el si merge.si stii, mai faci si ochii aia de nevinovata,de ascultoare, de sincera si de trista stii, la mine merge! am deja 3 catei!
Eu am avut o alta tactica, mi-am dorit cu putere acest lucru pana ideea mi s-a materializat.In concluzie doreste-ti cu putere acest lucru si in final roaga-i pe ai tai frumos, si i-ai cu vrajeala de genul: lasa ca am grija, hai sa incercam macar 2-3 zile sa vezi ce bine ma descurc, etc.
Fii cuminte si ascultai si nu in ultimul rand un sfert de ora de rugaminti... sper ca te-am ajutat(eu asa am facut).
In primul rand Buna.Te duci la mama ta o implorii cat se poate de mult sh poate iti merge la mine a mers
Succes
Simplu...tre sa vrei un catel mic, iti recomand pechinez, nu face, mizerie si sunt inteligenti :X
Anamariasddjjjo100 întreabă: