anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum m-as putea îmbraca la întâlnirea bobocilor? Știu, prima impresie contează. Și ce as putea sa fac în legătură cu anxietatea și timiditatea mea?
App. Nu sunt pe grupul de boboci.
Îmi este teama ca nu mă voi integra. N-am vorbit cu niciun viitor coleg. Dacă atunci când voi ajunge acolo mă vor ignora toți? Sau dacă se vor lua după aspectul meu (sunt mai plinuta) si vor vorbi cu mine? Chiar nu știu ce sa fac. Sfaturi, ceva, va rog!

Răspuns Câştigător
| BarbieGirl13 a răspuns:

Eu zic sa te imbraci cu ceva lejer si simplu. Nu te impopotona cu tot felul de accesorii inutile sau care te incurca sau te fac sa te simti incomod. Ia ceva ce iti place si ce iti sta bine, dar sa te simti si bine in haina respectiva. Ia-ti o rochie mai lunga de vara si niste sandale cu platforma sau niste pantaloni mai larguti de blug cu un tricou mulat si o camasa pe care sa o inchei pana la nivelul pieptului. Ia si o gentuta draguta cu tine sau un portofol care sa il tii in mana si vei si superba. Daca esti genul care se machiaza, nu pune foarte multe pe fata in ziua respectiva. Vei fi agitata si emotionata si te vei si stresa sa nu iti curga rimelul sau ceva. Foloseste un deodorant care miroase placut, dar nu intepator si un parfum dulce si placut. Daca nu esti genul care se da prea mult cu parfumuri, da-te cu o crema dupa dus in dimineata sau dupa-masa aceea. Vei mirosi super! Parul as spune sa il lasi desprins, dar daca te avantajeaza mai mult cu el prins sau facut in nu stiu ce freza, fa-l asa. Dar nu uita ca trebuie sa fii si comoda. Nu sa iti pui fixativ o tona si dupa sa stai cu grija de a nu-l strica. Nu-ti fie teama. Te vei integra. Doar zambeste daca cineva te abordeaza, prezinta-te, strange mana ferm si uita-te in ochii persoanei cand vorbesti cu ea. Fa o glumita, sau fa un compliment dragut persoanei care te abordeaza. Daca nu se baga nimeni in seama cu tine, poti sa te duci asa pe langa o fata care sta si ea singura sau daca nu este vreo fata singura, du-te unde sunt mai putine si vorbesc si prezinta-te. Nu trebuie sa iti fie teama de asta. Sunt sigura ca vei reusi sa te integrezi. Doar incearca sa te simti bine si sa vorbesti cu cat mai multa lume sau sa stai pe langa o persoana sau doua si sigur totul va merge bine. Doar fa-ti putin curaj sa mergi acolo si sa vorbesti...cineva tot trebuie sa vada ce persoana draguta si minunata esti tu! Succes :*

| Kiara7 a răspuns (pentru BarbieGirl13):

Multumesc mult pentru sfaturi ♡ După ce am citit, am prins puțin curaj happy

| BarbieGirl13 a răspuns (pentru Kiara7):

Ma bucur mult :3

2 răspunsuri: