anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum o conving pe mama sa-mi ia o tigare electronica? I-am prezentat deja avantajele si tot nu vrea chiar daca o iau din banii mei.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista "avantaje" la inhalarea unei substante chimice care prin folosinta ei, poate sa-ti provoace probleme respiratorii, chiar cancer. Ca atare, nu exista avantaje... din fumatul porcariilor chimice! In plus, mai sunt si bani aruncati pe ceva care iti aduce atat de mult rau.
Copilasii ar trebui supravegheati si sa li se explice de ce nu este bine, pentru ca reclamele pe care le vedeti voi la tigarile electronice au menirea sa vanda tigara electronica, de aici si minciunile cu care sunt pline aceste reclame.

Dar, ca mama, sunt total de acord cu mama ta si total impotriva tigarilor de orice natura.

| T0T a răspuns:

Ar trebui să îi prezinți dezavantajele și va fi cu siguranță mult mai hotărâtă ca să nu îți iei așa ceva.

| XcostiX a răspuns:

Pentru a o convinge nu ajunge sa ii spui doar avantajele, pe care de altfel, as fi curios si eu sa le aud. Trebuie sa expui si de ce dezavantajele nu ii sunt de ajutor in incapatanarea de care da dovada!
incearca sa iifaci un cpompromis, ceva in schimb!
acum, conteaza si varsta ta! Nu te astepta sa accepte daca ai sub 17 macar... happy