| Maria_3931 a întrebat:

Cum pot sa fac ca toata lumea de pe TPU sa+mi fie prieten?

9 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Dai la profilul ei/lui.si adauga prieten

| User a răspuns:

Intra la "comunitatea", si la fiecare utilizator in parte "adauga ca prieten". Ai vreo 30000. Bafta!

silly

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Pai, intri pe profilul fiecarui utilizator, si din josul imaginii pe care o are la profil, dar "Adauga ca prieten". laughing

Sau, daca vrei sa te imprietenesti cu ei, da raspunsuri foarte bune, care sa ii ajute, astfel ca ei iti vor multumi, si poate vei putea deveni prietena cu acel user.

Pa-pa!

| Bacemi a răspuns:

Poti sa intri la profilul fiecaruia si sa dai click la '' Adauga ca prieten ". Dar nu trebuie sa ceri prietenia unui om pe care nu il cunosti. Intai raspunde la mai multe intrebari, fa-te apreciata. In acest timp poti primi cereri de prietenie si ai si timp pentru a-ti face o parere despre fiecare. Eu am trimis cereri de prietenie unora si mi-au fost respinse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roaga'te sa iti dea add phbbbbt.
Lume, lume sa curga cu cererile de prietenie la fata laughing. Sa sti ca nu e hi5 aici sau mess laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imposibil. Tot se va gasi cineva care sa nu te simpatizeze, fie si numai din invidie.

| whatever a răspuns:

Da cat mai multe raspunsri la intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exprimarea nu este tocmai corecta, dar cine sunt eu sa te judec? Ia-o ca pe un sfatwinkingwinking. In legatura cu prietenii, e prea mult spus. Nu te vei putea intelege bine cu toata lumea de pe site si nici comunica cu toata lumea. Alege-ti persoanele cu grija deoarece nu are sens sa ai multi prieteni daca nu ai timp sa fi prietena cu ei happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici nu e hi5 draga

Întrebări similare