Ce intrebare..nu e tutorial pentru asa ceva Nu e ca si cum urmezi niste pasi specifici pentru a avea o prietena, totul e natural si vine de la sine.
Roaga-ti prietenii sa-si invite prietena cu inca o fata, si cine stie, poate iti va place de vreuna si ramai cu ea.
Un tutorial:
- prietenii pe care ii ai trebuie sa-si aduca prietenele cu ei;
- prietenele prietenilor tai sa aduca cate o prietena (fara prieten, normal!) cu ele;
- tu le observi, vezi care-ti sunt pe plac si initiezi diferite discutii cu ele;
- care-i super placuta ii dai nr. tau de tel. sa puteti vorbi pe mai departe;
- data urmatoare ii daruiesti flori si o inviti in oras;
- te comporti ca un cavaler mereu si ea va fi a ta pentru totdeauna;
- acasa faci exercitii in fata oglinzii pana iti trec toate: emotiile, fastacelile, tremuratul mainilor ca sa nu te faci de cacao in fata ei;
- dupa ce o ai, nu faci nici o prostie cu o alta tipa sa o pierzi fiindca pe urma ne scrii noua aici si eu te ucid cu mana mea ...;
- iti propui mereu sa fii fericit si iti schimbi grupurile de prieteni din "numai baieti" in "mixte (fete + baieti)".
Sper sa ma fi inteles; am facut rezumatul ca sa nu ai mult de citit si sa te plictisesti. Numai bine!
Sa vezi ce prietena `geniala` o sa-ti gasesti in felul asta...
Lucrurile astea se intampla de la sine cand vine timpul.
Depide in ce mod nu te atrag, daca e strict fizic, eu zic sa iti mai scazi standardele, pentru ca poate nici tu nu esti uau. acum, daca e din punct de vedere intelectual... pai nu stiu ce sa ti zic, baga si tu fete in semama pe Facebook din zona ta, poate nu e timpul pentru o prietena? poate e o problema de la tine, nu de la cei/cele din jur?
anonim_4396 întreabă: