| AlexDorinel a întrebat:

E o idee buna să-ți faci prima prietena la 25 de ani?

Eu cred că da pentru că în perioada adolescentei dacă îți faci o prietena, șansele să ramai cu ea toată viața sunt foarte mici.

La 25 de ani fetele deja știu ce vor de la viața și nu mai caută băieți doar pentru interese.

18 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ai atat de multe de invatat, incat nici nu stiu ce sa iti scriu mai intai. "La 25 de ani fetele deja știu ce vor de la viața și nu mai caută băieți doar pentru interese."? Fratioare, iti spun doar atat, pentru fete/ femei, interesele vor fi intotdeauna prioritare. Indiferent de ceea ce iti spune ea, primul lucru de care o fata/ femeie e interesata atunci cand te intalneste, este unul dintre urmatoarele: cati bani ai, cati bani castigi sau cati bani ai potentialul de a castiga. Majoritatea tipelor nu vor recunoaste niciodata asta, iti vor poza in niste floricele pure si nevinovate, dar daca stai un pic sa le studiezi, sunt atat de transparente incat te va umfla rasul.winking

| Anonim a răspuns (pentru wildthing):

Nu le baga pe toate in aceeasi oala. Iti zic sincer ca pentru mine (si pentru multe alte fete) banii nu sunt cei mai importanti. Sunt alte lucruri care conteaza mai mult decat banii.

| AerProaspatMatinal a răspuns (pentru wildthing):

Fratioare, cine te-a ranit? rolling on the floor

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru wildthing):

Sunt și bărbați pe interes.Se bazează pe frumusețea lor și naive sunt destule să le facă plăcerile.

| AerProaspatMatinal a răspuns (pentru wildthing):

Nu asocia tu exeprienta ta personala cu mine, care sunt fată. Nici nu mă cunosti.
Cum iti permiti?
Si mama ta e femeie. De ea nu ai rusine?
Iar daca eu as spune,, toti barbatii..." ai zice ca generalizez. Vezi ca asta se aplica si in cazul tau.

| Serban669 a răspuns (pentru wildthing):

Gresit, primul lucru dupa care se uita o fata este fizicul, restul e vrajeala!

| wildthing a răspuns:

Ca tot vorbeam de studiu, ai vazut cum sar ca arse si devin agresive atunci cand le deconspiri? happy

| sierra1 a răspuns:

~E o idee buna să ți faci prima prietena la 25 de ani? Eu cred că da~

dacă ai fost blocat at in vreun ghețar vreo 10 ani, de acord cu tine

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai este ok... oricand. Nu e ca si cand daca iti faci atunci o prietena, ea o sa ramana cu tine mereu :/

Este ok si mai devreme, nu este vorba numai despre ea, dar amandoi stiti ce ati vrea, raportat la o relatie.

| Frank51 a răspuns:

Nu suntem ființe monogame.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E o idee buna sa iti faci o prietena oricand. Fetele nu cauta baieti pentru interese, asta e doar in capul celor care nu sunt nici frumosi, nici inteligenti, nici nimic. Si dupa dau vina pe faptul ca nu au bani. Stii vorba aia, vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. Asa si cu ei -> baietii care nu pot sa isi faca o prietena zic ca femeile sunt pe interes. laughing

| Serban669 a răspuns (pentru anonim_4396):

100% de acord! Majoritatea relatiilor nu sunt pe interes, ca mare parte din oameni nu castiga asa mult, dar s-au luat dupa fizic!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

"E o idee buna să ți faci prima prietena la 25 de ani?"
Dacă asta înseamnă să rămâi virgin până la vârsta aia, nu.Sau îţi găseşti o frigidă, plictisitoare şi cu prejudecăţi tâmpite aşa ca tine şi ai rezolvat problema.
"în perioada adolescentei dacă îți faci o prietena, șansele să ramai cu ea toată viața sunt foarte mici"
Şi cine îţi poate garanta ţie că dacă ţi-o faci la 25 vei rămâne cu ea până la adânci bătrâneţi? De fapt,cine ar vrea aşa ceva,din nou,ar fi plictisitor şi, în timp, chiar frustrant, dar mă rog, ce ştiu eu?
"La 25 de ani fetele deja știu ce vor de la viața și nu mai caută băieți doar pentru interese."
Fete/femei pe interes pot fi şi la 20 şi la 30, la orice vârstă. Dacă tu dai numai peste prăpădite care n-au nici un scop în viaţă şi care sunt doar în căutare de prostănaci pe care să-i sugă de bani încontinuu ca să stea toată ziua prin saloane de îmfrumuţesare şi prin mall-uri,asta e problema ta.
La tine e problema dacă atragi sau nu ştii să te uiţi decât după toate fomistele.
În schimb, dacă pentru tine "fată pe interes" înseamnă fată care caută un tip inteligent, descurcăreţ, care face ceva cu viaţa lui, atunci îmi pare rău pentru tine.Nici eu nu m-aş uita la un pârlit care nu ştie să facă nimic şi nici nu-şi doreşte prea multe de la viaţă.Şi da,contează să aibă bani,dar să fie ai lui, câştigaţi de el, nu ai lui mami şi ai lui tati.Şi nu, nu vreau să aibă bani ca să mă ţină pe mine în puf ca pe o prinţesă, nu mă ating eu de ei.Banii sunt un indicator că tipul respectiv e ce am spus eu mai sus: inteligent, descurcăreţ, cu un scop în viaţă.

| Anuket a răspuns:

Nu e rău, dar nici la 25 nu pleci din start cu ideea că veți fi împreună toată viața. Pentru fete, dacă e să fie, și o relație începută la 17 ani poate dura.

| ThatOneStrangerFromTheInternet a răspuns:

Umm, încerci cumva să te justifici în fața noastra de ce nu ai avut vreo prietena până la 25 de ani? N-are logică ce zici tu acolo... Vârsta la care îți faci o prietenă și durata pe care o va avea relația respectivă nu au nici-o relevanță una cu cealaltă. Poți sa-ți faci o prietena cu care să îmbătrânești împreuna și la 16 ani, cat și la 40. Îi adevarat totuși că relațiile din adolescență tind să fie mult mai fragile. Totuși nici la 25 nu e garantat că găsești una care va sta cu tine toată viața.

| FantasyBoy a răspuns:

Nu e o idee buna sa-ti faci prietena la 25 de ani...deja e usor...si te inseli amarnic cu sansele de care pomenesti, cunosc cel putin 4 cupluri care s-au cunoscut la 14-16 ani, si au ramas impreuna in urmatoarele doua decenii.

| Julia1188 a răspuns:

Prima nu e ok la 25 de ani, o relatie serioasa, da.