anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa las poze ca si comm pe hi5?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna intrebare thinking

| Tot.Eu a răspuns:

Dai copy la linkul pozei de pe pagini anume pentru hi5 .scrii his comments si copii linkul si il pui in casuta unde lasi comm`u. iti dau un ex : Hi5
Comments asta il pui in caaseta de la ce poza vrei sa pui dar nu uita ca trebuie sa fie anume

| zumk1 a răspuns:

Html
Incearca niste google

| fuckininsomnia a răspuns:

Daca vrei sa pui o poza din albumul tau: deasupra pozei ''show photo links'' (langa ''set as profile photo'') copiezi primul si-l lipesti un vrei sa lasi comentariul''. daca vrei sa pui alta poza: ti-o ''uploadezi'' pe hi5 si faci la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu stiu nici eu da cum se face un hi5?

| chupy09 a răspuns:

Pai trebuie. ca pozha sa o ai printre pozhele tale...straight face[stiu e naspa] daca nu o ai o pui p` hi5 si sus vezi ks scrie : Afisare linkuri de fotogradi [este al treilea link de deasupra pozei]happydai click p` el si iti ei un link de acolo happy de preferat este al doilea link unde scrie doar : HTML. si codul pentru. ca la acela dupa ce ai pus pozha in com daca dai click p` ea nu te duce la pag. de unde ai luat`o si dupa aia poti sa stergi pozha big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai voi sunteti nebuni!
nu trebuia sa iti pui poza pe hi5 ca s apoti sa o lasi ca comm la un profil... cati dintre voi fac upload pe diverse site-uri?
pe mine unu nici nu ma int cum se urca dar trebuie sa aiba ceva de genu[img]url[img]!