| DorelExpertu a întrebat:

Cum pot sa o fac pe iubita (actuala logodnica) mea sa inteleaga ca indiferent daca se machiaza sau nu, ea tot urata e?
Ultima data i-am aruncat fardurile, tot ce am prins, si nebuna a inceput sa faca urat ca "Cum mai ies eu acum pe strada nemachiata?" si alte drame de ma durea capul.
Ba, zici si tu ca unele fete arata mai bine machiate, dar altele mai urate se fac cand se machiaza, printre ele e si iubita mea.

Răspuns Câştigător
| Elide a răspuns:

Pe de o parte e bine că ești sincer dar pe de altă parte exagerezi...cum mă sa i le arunci așa ceva nu se face îi vorbeai și explica-i că nu o avantajează machiajul (strident) daca așa se face, și îi spuneai să opteze pentru un machiaj cat mai natural adică un rimel și un fond de ten ar fi ok fara ruj, tuș sprâncene etc sau nici cu rimel și fond de ten nu.ti convine?

| DorelExpertu explică (pentru Elide):

Ai deplina dreptate.
Adevarul e ca si eu am exagerat cu intrebarea. Nu e chiar asa de tragic cum am lasat sa se inteleaga in intrebare.

| Elide a răspuns (pentru DorelExpertu):

Ii ceri scuze daca mai este supărată pe tine și ii explici cu frumosullaughing)

| DorelExpertu explică (pentru Elide):

Promit ca asa voi face cand va fi cazul laughing

8 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

E vorba de competiția imaginii ei în fața celorlalte femei... las-o să se simtă în largul ei.

| Lăurik2 a răspuns:

Nu inteleg de ce ai vrea sa te bagi TU. Pana la urma este viata ei si ea nu se machiaza pentru tine si aprobarea ta, se machiaza pentru ea, pentru ca ii face placere si pentru ca o face sa se simta bine. Daca as avea un iubit care mi-ar face asa, stii ce repede as lasa o palma peste ceafa si as pleca? Ok, tu o consideri urata cu machiaj, ea nu. Tu in loc sa o sustii si sa o ajuti intr-un mod frumos, ba complimentandu-i machiajul, sau spunandu-i o vorba frumoasa ("Ce bine arati!") cand nu e, tu ii arunci machiajul? Ea daca iti arunca tie berea sau mai stiu eu ce pasiuni ai tu, jocurile, telefonul, echipamentul de fotbal etc. ti-ar fi placut?
Ma bucur cat de mult conteaza faptul ca vrei sa iti faci logodnica sa inteleaga ca e 'urata' in loc sa o apreciezi, frumosule! love struck Daca o tii asa, sa ma anunti cand se desparte de tine, o sa fie interesant.

| DorelExpertu explică (pentru Lăurik2):

De sustinut sa o sustina prietenele ei, eu ii spun in fata, de asta m-a si ales pe mine nu pe tipul ala care statea dupa ea cu dulcegarii si chestii, oricum asta e alta poveste, putem spune ca si-a facut-o cu mana ei, daca e sa o luam asa.
Cand am luat-o de sotie, nu se machia, era totul bine, dar acum deja exagereaza, stie de la bun inceput ca nu imi plac tipele care exagereaza la acest capitol
Cat despre despartire chiar as fi recunoscator daca ar lua initiativa.
Poate sunt eu nesimtit ca-i spun ca arata mai rau cu machiaje si chestii, dar nu sunt infidel, iar daca ma bag in ceva merg pana la capat.

Ps: Lasa-mi numarul de telefon, daca ne despartim te scot la o intalnire, sa vezi si tu ce a vazut si ea la mine.

| Lăurik2 a răspuns (pentru DorelExpertu):

Se presupune ca atunci cand iti gasesti un iubit, el ar trebui sa te sprijine, sa te inteleaga si pana la urma sa ii fi SI TU prieten, nu sa o judeci, la asta m-am referit. Ce legatura are infidelitatea cu machiajul? Se intelege din prima ca nu trebuie sa fii infidel, nu? Daca tot vrei sa se desparta ea de tine, de ce nu iei TU initiativa?
Si nup, lasa. Mai bine sa nu, poate cine stie, te enervezi ca ma machiez si eu sau mai vezi vreo tipa in pub machiata si ai o mica criza de nervi.winking

| DorelExpertu explică (pentru Lăurik2):

Se presupune ca intelegerea (si celelalte) ar trebui sa fie reciproca, nu numai din partea LUI.

Tu ce ai prefera? Sa ai un iubit sa-ti spuna ca esti frumoasa, ca e totul bine, si sa mergi pe strada cu pantalonii rupti in fund si sa strige toti dupa tine, pentru ca deh, asa-l vrei pe el, sau sa ai unul sa-ti spuna "Du-te si schimba-ti pantalonii ca astia-s rupti in fund"?

PS:Crede-ma, cand merg in pub-uri, iau stingatorul dupa mine, daca vad una machiata, puf, machiajul dispare rolling on the floor Glumesc rolling on the floor Dar totusi ideea e buna.