Nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. e atat de simplu.
Sa stii ca daca te pui zilnic cu muzica pe o bicicleta cel putin 4 ore da 4 ore poti slabi 10 kile in cateva zile fiindca corpul nu e obisnuit cu slabitul in acel moment slabesti drastic desigur trebuie sa nu mananci mult chiar doar legume si fructe poate o felie de paine 2 dar subtiri de care tip vrei
Fara suc si multe grasimi si fainoase 2 felii subtiri inseamna 2 felii subtiri nu altceva nici nu mai vorbesc despre zahar si orice fel de dulce
Dar dupa trebuie sa mananci multe legume si fructe si apa ca sa nu pui la loc ce ai dat jos
Daca iti e foame tare te gandesti asa
Ce pot eu manca:morcov telina ceapa patrunjel etc din categoria legume care iti plac si la fel cu fructele iti spun eu ca ju o sa mai simti nimic daca tot simti cauti ceva care sa te distraga desigur nu mananci
Am citit pe un site ca vedetele beau dimineața pe stomacul gol un pahar de apa fierbinte cu o bucata de lămâie, încearcă și tu asta și vei slabi.
Buna! Vei fi foarte, dar foarte derutata, pentru ca sunt mii si mii de de diete si vei deveni dezorientata, nu vei stii care dieta sa mai tii, sau ce este bun si nu. Se bat cap in cap dietele, ba este bine ce mananci intr-o dieta, iar in alta dieta spune ca nu este bine si tot asa. Eu am slabit dupa propriile principii. In primul rand, (poate daca ma tin dupa o dieta anume poate nu am zilnic ingrendientele care imi trebuiesc), asa ca, din ce am avut am tinut (si acum tin) in felul urmator: dimineata prima masa, lapte cu cereale (integrale) sau doua felii de paine integrala (dar nu zilnic) cu gem si lapte/ceai. Si ultima masa la ora 5 (eu mi-am facut foarte drastica dieta, tu vei mai putea manca in timpul zilei, dar ai grija ce). La ultima masa consta in: salata cu ton (boabe de porumb, cascaval) sau salata simpla cu o bucata de piept la gratar, sau supe creme de cartofi/morcovi, sau mamaliguta cu branza. Deci nimic prajit nu mananc de ceva timp si foarte putina paine si aia neagra. Cand tie foame tare rontaie un morcov, fruct, iaurt degresat etc. Si daca le combini si cu putina alergare vei da rezultate negresit si fara sa te chinui. Succes!
anonim_4396 întreabă:
Alexx321321 întreabă:
Anamariasddjjjo100 întreabă: