| Moise_Mihai_Daniel_1997 a întrebat:

Cum pot sa trec deun fraier de la scoala ca daca il bat primesc detentie cum il pot face sa nu se mai dea mare?

?

Răspuns Câştigător
| Wehrmacht a răspuns:

Il urmaresti si cand esti doar tu cu el, fara martori, il bati de-l rupi.

5 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Pe tine ce te deranjeaza: ca se da mare? sau ca are treaba cu tine? Eu te sfatuiesc sa-l ignori - asta doare cel mai tare! Asculta muzica si lasa-l in pace - cu timpul, daca nu-i bagat in seama, se linisteste! De ce sa te bati cu el? Si daca nu ai primi detentie, tot nu te-as sfatui sa te bati cu cineva ca nu da bine pentru sufletul tau! De ce sa ai mereu tristeti pe suflet, cand poti avea numai bucurii? Apoi ar mai fi ceva: cineva va remarca comportamentul tau si te va aprecia in mod deosebit! Gandeste-te putin la asta! Violenta nu-i ideea cea mai buna! Nimic nu deranjeaza mai tare decat: bunatatea, inteligenta, calmul etc., deci calitatile exceptionale! Apoi nu se merita sa te amesteci cu "plebea"; de ce sa nu fii altfel? Numai bine!

| Moise_Mihai_Daniel_1997 explică (pentru Caro34):

Da ma da el ma mai si bate dar imi fura si bani

| Elllllle a răspuns:

Stiu ca ti se pare josnic sa nu il bagi in seama, dar crede`ma ca daca il ignori e cel mai bine, adica stii si tu, indiferenta doare cel mai tare! Plus de asta, cred ca o sa fii apreciat de ceilalti colegi din scoala doar pentru simplu fapt ca tu esti baiat cu capu` pe umeri si nu iei toti fraierii in seama.Ce te supara pe tine de fapt la el? puppy dog eyes :*