Imi pare rau ca treci prin asa ceva, probabil te doare. Dar nu trebuie sa il urăști, pur si simplu sa te gândești că nu era potrivit pentru tine, nu era persoana care era compatibilă cu tine și care să te facă fericita. Mai degrabă aplică proverbul tot ce vreti sa va facă vouă oamenii faceți-le și voi la fel.
Nu trebuie să urăști. Trebuie să accepți ceea ce a fost ca și parte din viața ta. Lasă timpul să treacă, fa activități plăcute ție, concentrează te pe studiu etc.
Din experienta iti spun ca trece cu timpul.
n o sa l urasti si nimic, pur si simplu n o sa ti mai pese nici de amintiri, nici de el. o sa iti ramana in minte ca ceva banal, ca si cand te ai fi dus la paine sau asa ceva.
la cum spui tu, ai orgoliul ranit. in 5-6 luni scapi definitiv. pana atunci o sa tot treci de la tristete-furie-negare.
oricum, n o sa dureze la infinit.tu doar ai rabdare
Dovadă de imaturitate. De ce să-l urăști doar pentru că nu mai ești împreună cu el? Tu vrei să-l uiți, de urât crede-mă că n-o să-l urăști niciodată în viața asta oricât de mult te minți să fie ca tine. De uitat, iar nu o să-l uiți. Persoana aia va rămâne într-un colț al minții tale cu bune, cu rele. Cel mai bun sfat (și singurul cred) pe care ți-l pot da este să cunoști mai multe persoane, să-ți ocupi timpul cu altceva. Dacă ești la liceu te poți băga în diverse activități și prin urmare mintea ta va fi axată pe asta. Ieși cu prietenii, distrează-te. Prin ură să știi că nu rezolvi nimic, din contră.