Pai in primul rand gandul cu toate ca nu pare si multi nu cred e ceva ce are o mare influenta.deci poate influenta intr-o mare sau mai mica masura cea ce se intampla.stiu ca e greu uneori sa fi optimist si mie imi este destul de greu pentru ca sunt destul de pesimista.incearca
In primul rand sa fi impacat cu tine insuti, sa fii constient de calitatile tale si sa iti accepti defecte, iar daca sunt prea mari sau prea multe sa incerci sa le corectezi sau sa le elimini. Nu trebuie sa exagerezi cu autocritica pentru ca asa nu vei realiza nimic constructiv, ci din contra.
Dupa ce iti vei gasi acest echilibru interior, trebuie sa te decizi ce este important pentru tine si ce iti dorsti. Dupa ce vei afla raspunsurile la aceste intrebari, canalizeaza-ti toata energia in sensul indeplinirii obiectivelor propuse.
Gandirea ta ti-o schimbi TU dupa bunul TAU plac.
Pur si simplu trebuie sa vezi partea plina a aharului... Oricat de rea ar fi situatia...Trebuia sa dai niste exeple asa nu stiu exact cum sa-ti spun.
De exemplu daca dai un test si iei nota mica, gandeste-te ca asta e si oricum nu conteaza atat de mult fiindca viata nu se rezuma la un test sau la mai stiu eu ce.
Incearca sa te bucuri mai mlt de ceea ce ai.De prieteni, de parinti, de frati/surori, obiecte etc.
mileylove întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: