| loveismusic a întrebat:

Cum puteti sa scapati de cosuri va rog urgent! cu stima si respect loveismusic

Răspuns Câştigător
| floryynnel a răspuns:

Cati ani ai? este varsta, sunt pers care deabi le apar, si nu folosesc nimic, altele care la 26 de ani le apar, eu am 14, si imi tot apar, am zile-saptamani cand nu apar, dupa apar, eu folosesc skinoren/zineyt, ma spal cu apa calda, si dupa aplic pe fata crema. Functioneaza, sa ai propriul tau prosop, sapun ( de preferat un sapun special)... Sa ai grija unde stai(in praf...) ti se infecteaza fata, mai ales daca ai transpirat( de obicei vara), la fel, vara sa stai la soare, le usuca, eu ma ducea la inot cu prieteni si nu au aparut, daca poti ajunge la mare ar fi perfect, dar in special sa aplici zilnic skinoren sau zineryt. Succes

2 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Cu crema dermosept. Poate că scrie pe ea că e veterinară(pentru animale)Dar, e foarte bună la coşuri. Nu te speria şi eu am folosit aşa ceva pentru o julitură până la carne :s şi funcţionează, dar şi cu coşurile. Eu nu am folosit pentru cosuri(deoarece de abia am un coş a 3 -4 luni ) dar multe femei au folosit şi folosesc aşa ceva.
Bye

| 愛日本 a răspuns:

Cu crema dermosept. Poate că scrie pe ea că e veterinară(pentru animale)Dar, e foarte bună la coşuri. Nu te speria şi eu am folosit aşa ceva pentru o julitură până la carne :s şi funcţionează, dar şi cu coşurile. Eu nu am folosit pentru cosuri(deoarece de abia am un coş a 3 -4 luni ) dar multe femei au folosit şi folosesc aşa ceva. Coşurile se vor ''coji'' apoi vor cădea, dispărea. Succes
Bye