Nu esti singura persoana care isi doreste asta asa mult, sunt inca zeci de fete(sau poate si baieti)cu aceeasi dorinta.nu cred ca ar exista o sansa, toate ID-urile de mess sunt false(probabil). Cred ca, poate ai avea o sansa pe Facebook-ul sau:
http://www.facebook.com/JustinBieber
Dar totusi, sansele sunt destul de limitate.
Oricum iti urez mult succes, Craciun Fericit:)
Salut! Contacteaza-l pe twitter, facebook si myspace, dar si pe site-ul lui personal! Bafta! S-ar putea sa-l prinzi online candva!
Fa-ti cont pe twitter, urmareste-l si da-i mesaj pe privat
Dar inainte sa-i dai mesaj, vezi sa te urmareasca si el.
Facebook, myspace or jb youtube chanel I think.
But, u need speak with him in english. You speak english? I think yes, cuz' u can't speak romanian very good, so.
Good Luck :*
Haideti va rog fara comentzrii de prost gust.
Eu vb serios...si fara sa sun nu stiutiu unde! da?
Si mersi muuullltttt...la persoanele care intr-adevar vor sa ma ajute`!
Happiness--->Ms mult.Si tie Craciun Fericit!
Mhn24deSărbători---->pfff... tu vrei ink si ceva in schimb`?![]()
La ce iti va folosi sufletul meu`?
Uite...
vreau sa iti spun ca orice adresa ID ai gasi pe nett...nu e a lui...
probabil unii au inventat-o, nr de tell nici atat nu e adv...
dar vreau sa iti spun ca va avea un concert in Romania in aprilie 2011!
te rog voteaza de multe ori pe acest site!
pentru ca el sa vina!
dai click unde scrie 'AICI'
iar apoi scrie de multe-multe ori Romania!
Eu am votat prea mult incat nici nu mai pot,.,... sper ca doar azi(imi voi incerca norocul si maine)
Da si eu eram ca tine ca vroiam sa vb cu el nu dormeam noaptea si ma gandeam la el si eu i-am scris dar nici cred ca a citit. are vreo peste 90000 de fani (fete) oricum noroc!:X
Uite, stiu prin ce trece el(jb), din moment ce si eu am trecut prit asta. sa fii solist nu a asa de usor cum crede lumea. e normal sa ai multi fani care te apreciaza dar nu poti sa vb cu toti d-eodata. ar fi haos.asa ca, sper sa ai noroc trimitandu-i un email.
Prin telefo
)))
ai nr lui? eu il am da iti ia moooooolt ca sa vb cu el...sh u... e in america
)))iti ia 13 euro
Daca ai con de twitter...ia legatura cu ea pw twitter @1LiveMyLife, e un mare fan...sau dai fb tau, te va ajuta
anonim_4396 întreabă:
Devddd întreabă: