| unicorn675 a întrebat:

Cum sa ii zic crush-ului ca il plac

Răspuns Câştigător
| LexTerOp a răspuns:

Poarta o conversatie cu el, vorbiti cateva minute, si dupa ce vezi '' ca se mai incinge atmosfera '' Spune-i asa : Hai sa ne jucam un joc, Candy Crush. Eu sunt candy iar tu esti crush-ul meu, Dupa care ii zici, te-ai prins? Si daca tot nu se prinde, gluma este silentioasa ii zici : ''Imi cam sta gandul pe la tine''sau ''Te cam plac baiete ''

Eu asa i-am zis crush-ului meu rolling on the floor, si acum sunt si impreuna cu ea, n-am avut probleme

| RAY a răspuns (pentru LexTerOp):

Acuma ce jocurii mai jucati? poker pe imbracate?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E bine sa vorbesti cu el prima oara apoi sa-i spui asa mai in gluma daca te place, nu direct ca e prea neserios, important e sa te placa si el

| Violleta2022 a răspuns:

Daca era crush-ul tau, pana acum stia, dar nu-l poti numi crush pe un baiat care habar nu are de existenta ta.
Daca baiatul este interesat de tin, te va cauta el, iar poentru asta nu trebuie sa-i spui tu nimic, sa nu te trezesti ca te refuza si mai face si glume proaste pe seama ta.
Mamica ta nu ti-a explicat cum procedeaza baietii?
Ca nu-i bine sa te dai tu la ei, ca ei fac glume si rad de tine, daca nu au chef de tine?
Ai rabdare, ca nu au intrat zilele in sac!
lasa baiatul sa faca avansurile!

| unicorn675 explică (pentru Violleta2022):

Pai vorbesc cu el des si suntem amici buni, dar nu i.am zis nimic pana acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosind gura si cuvinte. Nu e chiar asa de greu.

| 1231242 a răspuns:

Eu zic sa tii in tine pana dai pe afara, iar dupa iti va parea rau poate toata viata...intr-un cuvant spune-i...

| Victoria009 a răspuns:

Printre altele, nu direct.Acordandu-i niste zambete enigmatice, misterioase.Cred ca nu e prost sa nu inteleaga.