Puteai sa te imbraci. Si raceala se face de la un virus nu de la faptul ca e putin racoare afara. Ma rog nu am inteles ca treaba avea asta cu intrebarea in sine...
Daca ti e rusine sa ii spui mamei tale asta inseamna ca nu e cazul sa ai un iubit inca
O simpla vreme putin mai rece decat celelalte nu pot sa te afecteze suficient de mult incat sa racesti. Asta bineinteles daca nu esti foarte sensibila la schimbarile de temperatura.
Ma rog. eu te sfatuiesc sa porti o discutie cu mama ta legata de baieti. Si poate asa, folosindu-ti capul, afli daca ar fi incantata sau nu sa ai o relatie la varsta asta. Apropo, cati ani ai? Stii de ce intreb? Pentru ca sunt unele mame care nu le lasa pe fetele lor cu baieti de la 14-15-16 ani, altele le lasa doar dupa terminarea liceului, altele chiar mai tarziu... (20-21 de ani). Am zis asta deoarece ar trebui sa ai grija si sa afli cam in ce categorie este mama ta.
Daca de exemplu ai 16 ani si este genul ala care nu vrea sa auda ca ai o relatie la varsta asta, atunci exista riscul sa-l pierzi pe iubitul tau si mama ta sa te tina cu forta in casa. Iar asa o sa te intalnesti foarte rar sau chiar peste 2-3 ani cu el.
Ceea ce nu cred ca ai vrea. Asa ca. daca mama ta nu prea este de acord cu asta, eu zic sa tii secret pana la momentul potrivit.
Daca ai o varsta potrivita, o mama mai buna la suflet si intelegatoare care nu face urat din orice, SI UN IUBIT CUMSECADE, atunci poti sa-i zici fara nicio rusine si totul o sa fie bine. Nu ar avea ce sa mearga prost.