anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa imi bat joc de cineva? Adica sa fac misto de anumita parsoana si sa nu ma las amenintata si atunci cand e vb de bataie sa am curajul sa ma bat cine imi zice dau funda+vot :*

8 răspunsuri:
| floryynnel a răspuns:

Stai in banca ta, daca primesti bataie incepi sa plangi la mami. Cunosc persoane care in gura sunt tari, dar fata in fata fac pe ele. Daca nu ai in sange tupeismul, lasa-te. Daca si acea persoana isi bate joc de tine, si nu stii cum sa ripostezi(esti incepatoare) si sare si la bataie, o chemi pe mami repede.
Daca prostia ta e la un nivel foarte mare, ca sa scapi de teama de a te bate, mai intai injura(de orice vrei) pe cineva, ai sa vezi ca o sa te ajute, chiar daca la inceput mananci bataie pe paine, dupa cativa ani o sa ai tupeu(chestia asta e 100%, am avut un coleg, in clasa a 5 se batea cu toti, lua bataie de ii sarea capacele, iar in a 8 evoluase la bataie)

| floryynnel a răspuns (pentru floryynnel):

Sau daca nu iti convine sfaturile mele, poti lua un cutit la tine in ghiozdan si cand vine aia la tine sa te bata scoti cutitu su zici: Te tai, te feliez! sa'nebunescrolling on the floor. Garantat nu o sa te atace din prima

| floryynnel a răspuns:

In fata pc-ului stii sa injuri, asa ne ceri sfaturi..copii distrusi, toti sunt tari la pc, dar in realitate nu stiti cum sa o mai chemati pe mami.Cum imi zisasi mie, la un copil de 10 ani pe strada nu ai avea curaj, vrei sa fii tare... in fata pc-ului toti stiu sa injure dar la cineva cunoscut ii ling pantofi. Apropo mamicuta ta stie ce cum vorbeste ingerasul ei? Pentru unii copilasi ar fi buna o bataita

| floryynnel a răspuns:

Ma-ta are cratima. Daca vrei sa ne injuram, macar ai minte si vorbeste in privat, sau da-mi messu tau si vorbim. Si in loc sa stai pe TPU, invata limba romana, chiar daca nu o stie nimeni la perfectie, dar macar scapa de,, Daiki Sii; invtat; marshii akss...". Oricum tu o sa umpli centura, sunt multe sparte dar tu le intreci.

| floryynnel a răspuns:

Tu ar trebui sa fii tinuta sub cheie,
Mai ai 3 operatii grele, de facut sa fii femeie.
Cand te misti, imi dai impresia ca te pisi,
Dar o faci atat de elegant, incat ne tii pe toti cu ochii-nchisi.
Fantezii, sa stii, sunt mii, am o multime,
Vad mii de p***e bune cand ma uit prin tine.

| glitchMirror a răspuns:

Secretul e să nu-ți pese.

| Andru87 a răspuns:

Realizezi ca nu esti normala la cap nu? Pai in daca tu iti bati joc de o persoana, acea persoana nu trebuie sa reactioneze? Cand e vorba de bataie, nu lua in seama. nu`ti fie frica, daca se agraveaza situatia si adversara e nesimtita si nu intelege, trage-i 2 pumni sa vada ca nu esti mamaliga.

| Costinel_Olteniceanu_1997 a răspuns:

Florynell esti obosit mai bine taci!

Întrebări similare