| Mada999mada a întrebat:

Cum sa imi fac, camera mai frumoasă. Ce trucuri sa folosesc pentru a o mai schimba cumva? Am mutat mobila dar tot nu nu se pare o mare schimbare. Ajutati-ma! Dau funda pentru cel mai bun raspuns. :*

3 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Frumusețea camerei e in ochii tai! Daca tu nu o vezi frumoasa, asta nu inseamna ca ea nu este ci ca tu trebuie sa-ti schimbi felul de a vedea lucrurile! Gandeste-te la cei care locuiesc 4 - 5 intr-o camera, la cei care habar nu au ce înseamnă: un birou, o mobilă, o casa, o familie etc. Redecoreaza cu chestii facute de mana ta sau chestii reciclabile - pe YouTube sunt diferite tutoriale despre astea insa cred ca acea camera arata cool insa tu iti petreci prea mult timp in ea si ii stirbesti din strălucire! Iesi la plimbare in aer curat, petrece-ti timpul cu oamenii de suflet, bucura-te de ceea ce ai, iubeste-te mai mult etc. etc. Numai bine!

| AdeA1991 a răspuns:

Incearca sa iti faci niste decoratiuni. Gasesti tutoriale cu nemiluita pe Youtube. De exemplu chiar ieri mi-am facut o decoratie din sfoara ( un portativ cu note muzicale) care straluceste in intuneric.
Am observat din proprie experienta ca schimbari foarte mici ( o rama noua la o poza, un poster cu animalute ) pot schimba complet atmosfera unei camere.
Bafta la decorat.

| Adry05 a răspuns:

Sa iei decoratiuni dragute pe stilul tau din magazine cu home decor gen Pepco, Jysk, sau diverse raioane cu asa ceva din magazine.