Pe la 18 ani se cam incheie procesul de crestere a individului.
Fumat nu,droguri, nu
Sapat in gradina, da, dar unde trebuie. Poate chiar si la vecinii mai in varsta.
Nu conteaza ca esti mic in inaltime, e important sa iti folosesti inteligenta.
Asadar informea-te, citeste ca slava Domnului ai de unde.
Esti amuzant rau.
Ce sa faci sa pari matur? Sa-ti folosesti creierul intr-un mod eficient pentru studii, nu sa-ti obliterezi neuronii.
Pe langa asta, un comportament adecvat "ti-ar salva situatia". Daca tu te rezumi la simpla mentalitate firesc romaneasca, pai, iti meriti soarta.
Iti dau un sfat: accepta-te asa cum esti. O sa-ti gasesti si perechea, o sa fii si matur. Mult mai important este ceea ce faci si cum gandesti, decat cum arati. Nu esti singurul care arati asa. O cunostinta, care a terminat facultatea, s-a dus sa cumpere tigari de la un chiosc si vanzatoarea i-a cerut cartea de identitate.
Cat priveste inaltimea, ai o inaltime buna.
Păi da in 10 ani dar nu acum, ca de abia eu la 18 ani de se uita fetele de 15-16 ani la mine, de abia astea de 14 ani in jos si e naspa, pana imi iau o majoră o să dureze 10 ani pe putin!
Ce as vrea si eu sa fiu dezvoltat
Fumatul si drogurile nu te dezvolta! Nu au legatura cu cresterea
Mie personal imi plac tipii mai scunzi ca mine(am 175)
Si celelalte fete ar fi ok cu asta daca nu ati fi complexati
Sunt baieti mult mai scunzi ca tine
Cică tu scundă, la 1, 75! Tu ca fată ești înaltă! Esti mai inalta ca mine, eu sunt baiat de 18 la 1, 70 e putin tare, daca eram fata da era inaltime bună
Inaltimea nu te face barbat, ci increderea
Mie imi plac tipii scunzi si cu incredere in ei
De ce sa-ti para rau ca te-ai apucat de fumat mai tarziu? Inca gandesti asa la 18 ani? Ar trebui sa iti para rau ca te-ai apucat de fumat, nu ca nu te-ai apucat de fumat mai devreme. Drogurile si alcoolul o sa te faca intr-adevar sa par mai batran dar asta dupa 10 ani de consum. Stiu pe cineva care de la atatea droguri, el are 30 si ceva de ani si arata de 50. Nu cred ca vrei sa ajungi ca el.
Exagerezi. Ar trebui sa fi fericit ca pari mai tânăr decât ești de fapt. Asta în seamna ca la 30 de ani unii vor crede ca ai încă 20. Nu ta gândii ca ești ghinionist doar ca pari mai tânăr, si sa îți vina sa dai cu pumnii în pereți și sa distrugi lucruri...Liniștește-te ca nu ești Hulk. Crezi ca dacă te apuci de droguri și te bați vei părea mai matur? Îți distrugi viata, vei deveni un dependent, uită-te la oamenii care s-au apucat de droguri sa vezi cum au ajuns. Treaba ta dacă fumezi, oricum e sănătatea ta în mijloc. Dacă vrei sa pari mai mare atunci comportate și îmbrăcate mai matur, având în vedere ca ai 18 ani ar trebui sa ai o alta mentalitate. Uită-te la bărbații adevărați cum se îmbracă și cum se comporta. Fi și tu ca ei, nu te gândi la droguri, bătăi și fumat ca nu alea te fac mai mare.
Pai una e sa ai 30 de ani si sa pari de 20, alta este să ai 18 si sa pari de 15, e total o alta diferenta, fetele vor baieti dezvoltati! De abia daca o fată de 16 ani se uita la mine! Daca eram fată era o chestie!
Poți sa fii mai dezvoltat și mai matur prin comportament și îmbrăcăminte. Încearcă sa abordezi un stil de îmbrăcăminte mai bărbătesc și sa te comporți mai matur dacă vrei sa pari mai mare. Cum spuneam în răspunsul meu precedent, faptul ca te apuci de droguri, fumat și țigări nu te va ajuta sa pari mai mare și sa te placa fetele. Fetelor le plac băieții educați și care se comporta ca un gentlemen. E foarte simplu, fi îngrijit și comportate frumos. Uita-te la băieții de pe vremuri cum se comportau și cum arătau, erau cât se poate de impecabili chiar dacă nu erau arătoși și nici unul nu se plângea ca nu-l plac fetele.Desigur, acele vremuri au trecut dar asta nu înseamnă că nu puteam lua niște notițe sau sa încercăm sa ne uitam la viata de atunci. Cum băieții acum se îmbracă ca niște cocalari și majoritatea sunt nesimțiți normal ca nu ii vor fetele (decât dacă sunt pitipoance). Acesta este sfatul meu, sper ca te-am putut ajuta.
Dar nu tuturor fetelor le plac baietii inalti.De exemplu mie imi plac cei de 1.7-1.75