| Deby' a întrebat:

Cum sa sterg albumele de pe hi5? help pls... Fundaa`!

Răspuns Câştigător
| Irina117 a răspuns:

Pai...sa-ti explic dupa ce dai la fotografiile tale, bineinteles dupa ce stergi si pozele...sti cum nu?
dai undeva unde scrie "albumele mele"
si o sa iti apara toate albumele tale
dupa care o sa vezi tu ca o sa iti apara...stergeti acest album.si dai acolo...si il stergi!
sper ca ti-am fost de ajutor!big hug
daca e ceva...intreaba-mahappy

Pupici:*:*:*
astept funditalove struck:*

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca se poate dar stiu ca poti sa stergi toate pozele din acel album adica deschizi albumu si iti apar pozele din albumul respectiv mai mici si mergi cu cursorul in dreptul lor si sunt 2 semne unul pentru a'l muta in alt album altul pentru a sterge poza care e in forma de cos de gunoi apesi acolo si gata sa sters pozabig grin

| madalicious a răspuns:

Pentru a sterge un album cu poze intrati in profilul vostru de hi5, dati click pe link-ul "Fotografii" de sub avatarul vostru, apoi din acea pagina selectati de deasupra pozei care apare link-ul "Albumele mele" si dati click pe albumul pe care vreti sa il stergeti. Daca aveti poze in acel album este necesar ca mai intai sa le stergeti sau sa le mutati in alt album. Acest lucru se poate face selectand iconitele care apar pe poza atunci cand puneti cursorul pe ea. Dupa ce ati mutat sau sters toate pozele din acel album va aparea un link sa stegeti albumul sau sa uploadati alte poze.

| alexaalexandra a răspuns:

Trebuie mai intai sa stergi toate pozele din albumul respectiv si apoi sigur o sa-ti apara " stergeti acest album" o sa vezi.
mai intai sterge pozelelaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stergi toate pozele din albub si dupa aia te intreaba daca vrei sa stergi albumu si dai acolo da si gata tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ms madalicious kiss

Întrebări similare