Faptul ca nu ridici 10 lei nu e mandrie.E lipsa de reactie.Cand un obiect cade pe jos il ridici ca sa nu lasi mizerie.☺
Eu cred ca mandria e sa te consideri mai bun decat ceilalti.Ca sa scapi de asta trebuie sa nu faci lucruri prin care cauti sa atragi atentia sau sa iesi din comun.Sa-ti repeti mereu ca esti un om ca toti ceilalti.
Orgoliul poate fi o lipsa de dorinta de ai ajuta pe ceilalti.Adica tu nu te cobori pana la ei.
Pâna sā ajungem noi sa scapam de mandrie, eu zic sa scapam de clevetire, de judecarea aproapelui, de minciunele...deci sā fim smeriti şi sā ne ocupam de pācate mai mici şi sā îl lasam pe Dumnezeu sā ne smereascā, pātim cate una de nu o putem duce. Cel mai bine e sā zicem: Doamne, lucreazā cu mine sā mā vindec şi eu de aceastā patimā.
Nu stiu care ii faza cu tine, da daca nu ridici 10 lei de pe jos, chiar ai o problema.
Pana sa ajungem noi sa scapam de mandrie, eu zic sa scapam de clevetire, dejudecare
Din greseli inveti daca ai o minte deschisa, 10 ron inseamna poate si 3 zile de mancare pentru unele persoane, omul care isi bate joc de banii nu se va alege cu nimic
Uita-te pe net la un documentar despre copii din africa, despre bolnavii de cancer sau despre familii care mor de foame. Poate inveti ceva si de la ei.