Din pacate nu poti scapa de ea, dar eu m - am invatat sa o stapanesc.Eu sunt propriul meu sef iar ceilalti nu imi pot dicta cum sa ma simt, acea stare este ingrozitoare dar o sa vina o zi in care totul o sa capete sens, si cea cu psihologul nu este nici o rusina Cel putin din punctul meu de vedere si nu nu sunt un psiholog
) doar un depresiv de 11 ani.
Nu te mai gândi la ea.
Fa ce-ți place.
Ignoră părerile celor din jur.
Zâmbeste este în fiecare dimineață.
Privește în oglindă și repetă de 3 ori: sunt frumos, sunt deștept, nimeni nu ma urăște, totul va fi bine.
Da parca asa ajungi sa fi depresiv, vesel pe dinafara, si mort pe dinauntru.
" ca vrea 'ah ah' " aha... ok. era asta o referinta la " hai sa ne ****" cumva?
Bună, Iustin!
Depresia este ceva din ce în ce mai comun. Dacă nu vrei să mergi la psiholog și preferi să treci peste singur e ceva realizabil.
Încearcă să mergi pe un traseu invers și caută ceea ce te-a adus în starea asta.
Nu te lăsa învins de negatism și luptă cu gândurile astea (nu e ceva simplu, dar e singura modalitate). Nu te izola!
Ești același om ca înainte, dar care a preferat ca dimineața în loc de partea pozitivă să o vedă pe cea ceva negativă. Niciun psiholog și niciun medicament nu acționează mai bine decât pozitivismul!
Tu ești stăpânul minții tale! Dacă tu te-ai adus în starea asta tot tu ești cel care te poate scoate.