Nu are legatura cu zodia.In plus, daca nu datea gres niciodatá, erai unicat/á. ¨Aproape¨ niciodata, te incadreaza in cateva mii de oameni.
Nu cred în horoscop, deci cu zodia nu are nicio legătură. Poate eşti norocos, aşa că te felicit!
Inca esti copil, cu timpul vei vedea ca nu-i asa cum tu crezi. ...sau poate esti vreun magician innascut
Bye
Poate multi imi vor da ma vor critica si imi vor da stupid/nefolositor dar eu cred in zodii si majoritatea lucrurilor despre caractere generale sunt adevarate bineinteles nu trebuie sa ne lasam influnetati de zodii adica daca in horoscop spune ca maine va avea loc o neplacere nu trebuie sa ne punem foarte mult baza si sa nu ne intrsitam si sa ne gandim oare ce se va intampla maine nu la toata lumea care este in acea zodie li se poate intmapla ceva neplacut daca ai inteles ce am vrut sa spun... zodiile ne reprezinta o mica parte caracterul de ex. despre un berbec se spune ca e un incapatanat cati berbeci incapatanati nu ati intalnit pana acum? si ca revin putin la intrebarea ta.si eu sunt scorpion si la fel sunt si eu din acest punct de vedere. ti-am zis zodiile ne influenteaza putin caracterul.fie ca ne place sau nu.. eu sunt foarte pasionata de astrologie.este pacat ca nu prea este o cariera de succes si nu ma refer neaparat la bani ci la lume sa fim realisti cati oameni cer parerea unui astrolog? totusi ma bucur enorm cand vad pe site o intrebarea legata despre compatibilitatea zodilor si in general despre acest subiect.Succes si ma bucur ca mai sunt oameni care mai cred inca putin in magia zodiacului!
Cred ca tu preferi sa-l crezi instinct, eu zic ca e numai noroc si coincidenta.
anutzyk98 întreabă:
anonim_4396 întreabă: