| crazymarioara a întrebat:

Cum se trag liniile (ma refer la droguri )? aud toti mai multi tineri ca " au tras o linie " dar nu stiu cum se face. Imi puteti explica?

8 răspunsuri:
| vykkusor a răspuns:

Dar tu consideri ca ar trebui sa stii? de ce nu te mentii acolo unde esti? de ce vrei sa te cobori la nivelul lor, crezi ca o sa-ti fie mai bine? Daca se tin mai sus ca altii nu inseamna ca asa si este. Drogurile distrug viata si un sfat din partea mea:sa nu incerci niciodata! Pretuieste viata ca doar una avem! pooop.pa

| vlad210 a răspuns:

Este o tablita speciala de pe care tragi. pui praful pe ea in forma de linii si cu un tragaci ( pai sau o bancnota) tragi praful pe nas. Nu ti-as recomanda, dar oricum nu creeaza dependenta ( singurul drog la care se manifesta dependenta este heroina ). Funda?

| Madda_3260 a răspuns:

Iei un buletin, rastorni din plic putin praf... il asezi acolo o liniuta 2 3 laughing, iti impachetezi bagnota in forma de cilindru doar ca mult mai subtire sa-ti intre pe nara. as recomanda sa nu sufli sa-ti cada pe jos ca e pacat. Baftabatting eyelashes funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta care a postat ultimul abereaza... orice drog creeaza dependenta (de aceea se numesc droguri) doar ca unele o au mai mare altele mai mici.Cat despre facutul de liniute iei praful il faci intr-o liniuta fina, nu iti trebuie tablita sau nimic si il tragi cu un tragaci straight face nu este greu de facut dar trebuie sa fii inconstient sa o faci

| catalin1997 a răspuns:

1-ai nevoie de o suprafata draeapta si fina(gresie, telefon, oglinda, etc) pe care sa pui "marfa"
2-un card sau o lama, ceva cu care sa o puteti aranja(linie, semi-luna, o litera, depinde de indemanare) si sa nu se lipeasca de ea
3-un tragaci(o bancnota care o reulezi, hartie, pai, pix) cu care sa tragi linia.
Dupa ce ai tras linia o sa mai ramana praf putin si imprastiat pe care il poti sterge cu degetu si apoi sa il tragi sau il lingi ori o tigara pe care o uzi pe o parte foarte putin iar apoi dai cu parte umeda peste suprafata cu prafu.

| DragonuAk47_2463 a răspuns:

Las cati zic eu ai nevoie de... buletin pai si inca un buletin sau ceva card faci linia si poc ai traso cu paiu

| bogdan_6271 a răspuns:

laughing scoti din plic cat vrei, faci o liniuta impachetezi bacnota ca un tub mai subtire asa si tragilaughing

| crazymarioara explică:

Vreau doar sa stiu cum