| Pandicorn123 a întrebat:

Cum ti se pare scoala? raspunsul care o sa imi placa cel mai mult primeste funda

Răspuns Câştigător
| IustinaC a răspuns:

Scoala e super numai ca lectiile ma obosesc...cel mai mult imi place repauzul cind ne intalnim cu toti prietenii si vorbim, si stam in preuna

7 răspunsuri:
| ZoZoHeart a răspuns:

Scoala zici.
Pai, mie una mi se apare nasoala. Eh, intr-adevar chestii injteresante si care te cvor ajuta in viitor, dar mai bine ar fi ca in filmele cu viitor: O casca cu fire pe cap, adoarme omul, ii baga info in cap si cand se scoala si isi da jos casca stie tot laughing Ar fi mai bine, cine e de acord? (pls, din raspunsuri, sa imi ziceti cine crede acelasi lucru ca mine big grin)

| iLuzye a răspuns:

Stii cum e acea incercare nasoala prin care trebuie totusi sa treci, ca sa te calesti? Asa si cu scoala. Pentru cultura noastra e o pierdere de timp. Ni se baga de toate pe gat, se aplica multa birocratie. Elevul ori toceste sa vaneze note, apoi uita tot, ori pur si simplu se lasa de meserie (vorbim de cele mai multe cazuri) si in loc sa ia decizia sa se axeze la un moment dat pe ceea ce ii place, pentru a se pregati de facultate, isi pierde timpul cu toate prostiile. Daca as crea un sistem eu, as pune ca materii obligatorii romana si. psihologia/educatia civica (n-ar strica putina moralitate ca tema de casa). In rest, elevul sa isi aleaga singur un numar minim de materii pentru a invata ce-si doreste cu adevarat, pentru a deveni mai apoi ce viseaza. D**** s-o ia de cultura generala, asta se invata de placere, nu cu forta. In fine, deja o ard aiurea.

Deci, scoala este in mare parte o pierdere de timp, timp investit aiurea cu teme irelevante, informatii la fel, dar in acelasi timp e o provocare sociala maxima, in care elevul se simte incontinuu presat - amprenta profesorilor, a colegilor, a concurentei, a batjocurei, a prietenilor- si castiga anumite aptitudini, sau din contra. si asta in mare parte, il formeaza ca persoana la maturitate.

Sper ca n-am fost prea plictisitoare.

| Bailey a răspuns:

Ca un penitenciar. laughing Nu alerga pe hol, hai treci la tabla... ai luat 3 rolling on the floor rolling on the floor. funda? laughinglaughing

| Mashiro a răspuns:

Un loc unde inveti si cunosti persoane noi o comunitate de copii care dezvolta anumite legaturi sau parerea oricarui elev chiar si a mea un loc dezgustator oribil plictisitor unde esti obligat sa inveti sa fii cuminte si alte chestii

| Dianaaa1997 a răspuns:

Sincera sa fiu, mie chiar imi place la scoala. Nu sunt vreo tocilara, nici nu ma omor cu invatatul laughing Imi place pentru ca ma distrez extrem de mult cu prietenii, profii sunt de treaba, daca avem chef de ras incepem sa ne batem joc de ei (cu limita totusi), daca ne rugam putin de ei nu ne preda toata ora, diriga e catelusul nostru. etc. Sau ce imi amintesc cand faceam batai cu apa pe holuri si veneau femeile de servici dupa noi si ne ameninteau cu mopul rolling on the floor)) sau cand chiulim in grup si stam ca prostii 5 intr-o toaleta atunci cand nu avem pe unde sa iesim din scoala laughing multe faze haioase love struck Si la mine la scoala sunt reguli, gen fara telefoane nustu ce cacaturi laughing iarna le ascundeam in cizme laughing ma rog. ideea e ca nu le respecta nimeniii! in concluzie, e super la scoala :d

| ralyca99 a răspuns:

E ca si cum as face parte din D.N.A.S,, Departamentul National Anti Scoala"

| crysstyann a răspuns:

Scoala este o institutie de stat in care inveti lucruri interesante sau lucruri plictisitoare, lucruri folositoare in viata sau lucruri nefolositoare oricum majoritatea lucrurilor pe care le inveti sunt folositoare dar inveti si lucruri care nu iti ajuta la nimic i viata cum ar fi matematica de liceu eu nu vad cu ce ma ajuta sa stiu trigonometrie ecuatii logaritmi si altele asta este parerea mea nu stiu care este parerea ta poate vrei sa spui si tu cum ti se pare scoala.