| maite36 a întrebat:

Cum va fi prima zi de liceu? dam teste? mersi am motive de ingrijorare sau nu? merci kiss

Răspuns Câştigător
| alexa007 a răspuns:

In prima zi de liceu o sa iti cunosti colegii si diriginta/dirigintele. o sa discutati despre voi(adica o sa va prezentati), o sa va spuna orarul si cam atat... dupa a 2-3 a zii o sa inceapa sa va testeze sa vada daca mai stiti ceva sau nu

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

N-ai de ce sa te ingrijorezi.Intr-a noua am dat numa` 4 teste de incalzire in prima saptamana.In a doua saptamana imi scoteam instinctiv foaia din caiet.Notele trecute in catalog, bineinteleswinking

| laradio a răspuns:

O sa fie bine. Teste nu prea se dau, decat daca ai vreun profesor mai...ciudat,dar s-ar putea sa va verifice putin de tot cunostintele din clasele anterioare.

| laurika_3432 a răspuns:

Asta ma intrebam si eu dar nu cred.mai ales ca trebuie sa facem cunotinta cu elevii profesorii. etc deci nu cred ca sunt motive de ingrijorarehappybig grin BAFTA!

| fryda a răspuns:

Salut, posibil sa dai teste, insa nu in prima zi,(profesorii testeaza cunostintele din scoala generala, iar asa isi dau seama de capacitatea elevului), la inceput, iti vei cunoaste colegii si dirigintele, iar apoi in saptamana ce urmeaza profesorii. E putin ciudat tongue, pana incepi sa-ti dai seama in ce,, mediu te invarti" laughing) (primul semestru va fi mai mult de acomodare). E frumos sa fi boboc :X bafta!winking

| de a răspuns:

Si eu trec tot clasa a 9. Cred ca in prima zi de liceu nu o sa dam nici o testare initial, dar in a 2 da:-s!